Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mrozikmrozik

potrzebuje pogadac

Polecane posty

Gość mrozikmrozik

Potrzebuje pogadać i poznać opinię innych. Mam 20 lat, chłopaka(26 lat) i jesteśmy bardzo szczęśliwi( jestesmy ze sobą 4 miesiące, znamy się od stycznia) tylko czasem męczy mnie taka jedna sprawa. Jestem religijna, zostałam surowo wychowana i dlatego chciałabym aby mój pierwszy raz był z chłopakiem którego będę kochać, z którym będę chciała spedzić życie :) Wiecie, pierwszy i ostatni:) Mój facet bardzo mnie szanuje, nigdy sie do mnie nie dobierał choć miał wiele okazji, jednak boję się, że w końcu sie kiedyś złamie, albo zacznie mnie zdradzać. Tyle już się w życiu nasłuchałam - że jestem taka i taka, ze nikt ze mna nie wytrzyma, ale ja nie zamierzam się zmieniać, po prostu szanuje swoje ciało i chcę by to wszystko było wyjątkowe. Myślicie, że są jeszcze faceci, którzy potrafią poczekać na dziewczynę?:P Nie mówię, że do ślubu, bo tyle czekać nie zamierzam:) Czasem czuję się jakbym żyła w innym świecie- wszędzie pełno seksu, dziewczyny na dyskotekach dają po łazienkach...myślicie, że to co robię ma jakiś sens, jakąś wartość w dzisiejszym świecie? Czekam na poważne odpowiedzi, nie głupoty w stulu "lecz się", pozdrawiam :)

jeżeli naprawdę cię kocha, to zrozumie. Wiem, to brzmi banalnie, ale naprawdę niewiele ludzi NAPRAWDĘ kocha. Ponieważ kiedy miłość jest prawdziwa, to nie myśli się o sobie, tylko o osobie, którą się kocha. Tylko. Bo ona jest najważniejsza na świecie.

Gość mrozikmrozik
Też tak zawsze myślałam- że jak sie kocha, to przecież można poczekać :) zreszta seks nie jest najważniejszy :) ale jednak facet to facet i rożnie z nim bywa....boje się że się zaangażuje, a on nagle wypali że już za długo czeka...zwłaszcza ze juz taka sytuacja mi się zdarzyła. Najpierw mówił, że świetnie, że mam takie zasady, a później ( po miesiącu) że pewnie poprzedni mnie zdradzali, bo jak mozna wytrzymać z taką dziewczyna...Nie chce żeby znów się to powtórzyło :(