Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MamaSabinka

Angina Ropna u 4-latka + zaropiały język

Polecane posty

Gość MamaSabinka

Witam Serdecznie! Mój 4letni Synuś ma anginę ropną. Od wczoraj przyjmuje antybiotyk (summamed), a przed chwilą zauważyłam na Jego języku biały nalot, taki jak na migdale - więc najprawdopodobniej to ropa.. Chciałam się dowiedzieć czy powinnam iść z nim kolejny raz do lekarza, czy mogę mu to czymś smarować, nie wiem może gencjaną, lub czymś takim? Jeśli ktoś wie, to bardzo proszę o pomoc

Gość poczekaj kobieto
kilka dni, podawaj zapisane leki a potem idź do kontrolido lekarza i nie panikuj

Gość NATALA..............
Idz kochana do lekarza.Wiesz jakie te choróbska są teraz zmutowane Zdrówka zyczę synusiowi

Gość MamaSabinka
Kurczę to tak właśnie wygląda na tą aftę .. Tylko, że on się nie skarży że to go boli, nawet z apetytem, zjadł kolację. Daję mu osłonkę w sumie, ale może za mało jedna ampułka lakcidu? Ale zaraz skoczę do apteki zapytać czy mają coś na to... Dziękuje Wam ślicznie za pomoc

wiesz mnie chyba tez po czasie zaczęło boleć...jak było więcej... dobrze że je mały...ja łykać nie nie mogłam, nie dość że gardło bolało to jeszcze to paskudztwo.. :/ a ono oprócz języka to na policzkach od wewnątrz się robi... zapytaj w aptece, na pewno coś Ci dadzą zdrówka dla małego :* pozdrawiam

Gość MamaSabinka
No możliwe, że zacznie boleć, bo rano tego nie miał jeszcze. Jeszcze raz dziękuję dziewczynki kochane. Buziaki