Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gigidi

portale randkowe

Polecane posty

Gość gigidi

Cześć! Mam pytanie do kobitek. Wpadłyśmy na pomysł z przyjaciółką, żeby rozruszać trochę towarzysko naszą kumpelę. Mamy po 26 lat, ona jest z tych nieśmiałych i jakoś nigdy nie miała szczęścia do facetów. Pomyślałyśmy więc o założeniu jej konta na portalu i nawet udało się nam ją namówić. Tylko ja nie znam ich zupełnie, czy możecie nam coś polecić? nie chodzi nam o żadne seks portale tylko o coś poważnego.

portale ?? a to nie lepiej wyjść z koleżanką gdzieś do klubu, puba czy tam gdzie żeby z kimś sie zapoznała w realu ??

Gość ergrregtr
fotka.pl buziaczki.pl sympatia.pl facebook to chyba te najbardziej znane

Gość ergrregtr
po co tyle pic ;p

Gość gigidi
No tak, ale każda z nas pracuje i nie zawsze jest czas, żeby wyjść gdzieś razem, od czasu do czasu nadarza się tylko okazja. Dlatego pomyślałyśmy, że może w ten sposób byłoby łatwiej, sama by decydowała sobie kiedy ma ochotę się z kimś spotkać czy coś. Dziękuję za nazwy tych portali, zaraz posprawdzamy:)

Gość skdjerufvgnfgjm
skoro nie chce nikogo to najwyraźniej ochoty nie ma na jnic! a założenia konta na kumpele jest karalne i odszkodowanie portal taki musi płacić kilka milionów zlotych e umieścił anons czy zdjęcie bez zgody na publikację! uzytkownik uploadujacy fotke tutaj z kary jest uniewinniony tylko portal lamie prawo swoim regulaminem glupim!

Gość gigidi
No przecież napisałam wyraźnie, ze udało nam się ją namówić, czyli zgodę wyraziła. A z kolei nigdzie nie napisałam, że nikogo nie chce- po prostu jest wyjątkowo niesmiała. Ale bedziemy działać:)