Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gmgd.mg

Powalona siostra

Polecane posty

Gość Gmgd.mg

Hej wszystkim. Mam nadzieje ze sobie ulze na tym forum. . A wiec mam starsza siostrę która kabluje na mnie mamie na każdym kroku. . . Mówi jej o wszystkim co jej powiem . . Masakra . . Tyle razy jej mówiłam że to co jej mówię ma zostać między nami ale ta od razu do matki i popycha ploty . Powiedziała jej o tym z kim się pokłóciałam choć nawet nie wie dokładnie o co poszło ale dodała tam jakieś zmyslone dodatki i nagadala mamie same kłamstwa. . Z nią się nie da w domu normalnie żyć . . Nie idzie jej zadnej uwagi zwrócić bo odrazu ryja drze .wchodzi mi do pokoju bez pukania i choć niekiedy mówię jej żeby nie wchodziła bo się np przebieram ale ta wchodzi choć tak naprawdę nie wiem po co. . Tak samo jest z łazienka też wchodzi bez pukania tylko niekiedy po to żeby się w lusterku przejrzeć . . Ale gdybym ja tak wchodziła bez pukania to by się darła na całego . . Do tego bierze mi niekiedy moje ubrania choć wie że są o klika rozmiarów za małe na nią a później z bluzki o rozmiarze x lub m robi mi się rozmiar l lub xl . I co o tym myślicie ! Bo mi się płakać chce :'(.

W pokoju blokuj klamkę krzesłem, albo zastawiaj czymkolwiek, a w łazience stawiaj na podłodze przy samych drzwiach miskę z wodą. Ciuchy prasuj dopiero przed założeniem, to może nie będzie tak brała.