Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

neurotyczka_do_potegi

jaka fryzurka pasuje do takiego paczka ;) ? mam dosc dlugich wlosow.

Polecane posty

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/79b247da4dc33276.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/8b3fdabdf1edf48c.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/2c78ace460f014a3.html - to nie odrost tylko... nie wiem... wina zdjecia ;) bardzo dobrze czulam sie w dlugich... ale osostanio mam wrazenie ze nie wygladam w nich dobrze, czuje sie jakas taka zaniedbana, ukalda je ale one i tak zyja swoim zyciem. w zwiazanych wygladam zle bo mam twarz jak ksiezyc w pelni, krotkie tez kiepsko bo wlosy mam bardzo geste i jak je zetne to sie podniosa i glowa bedzie jeszcze wieksza. calkiem krotkie tez nie bo kiedy mialam i wygladalam na 40 lat.

Gość dklsjfewijwkwd
MASZ ŚLICZNE WŁOSY

Gość pytajaca przyszla mloda
masz bardzo sympatczn wraz twarzy:)ale do rzeczy.mysle ze mozesz delikatnie podciac i mocno wycieniowac.tlko powiedz fryzjerce zeby cieniowala stopniowo zeb nie bylo efektu tzn helmu.zaznacz dobrze przedzialek na bok i zrob delikatna grzywke na bok oczywisie:)

Gość sliczna jestes i masz super
wlosy! Kurcze chyba wszyscy Cie lubia, co? Juz dawno nie widzialam takiej milej buzki. Co do fryzury to mialam takie wlosy jak Ty, grube i duuuzo. Teraz mam wycieniowane mocno, z dlugosci pozostawione i prostuje je, wygladaja super. Przedtem ni to krecone ni proste i nie dalo sie nic z nimi zrobic. teraz jest dobrze.

Gość ne obcinaj, jedynie troche
koncowki podetnij uzywaj nawilzajacych odzywek bo masz troche przesuszone wlosy. Od czasu do czasu wyprostuj żeby nie wyglądać codzennie tak samo i tyle :)

podoba mi sie ta fryzurka z llinku tylko ze tu musza byc one koniecznie proste a moje sie do tego nie nadaja. raz ze musze je prostowac bardzooooo dlugo bo jest ich duzo, sa ladne przez max pół godz a potem sa znow takie jak na zdjeciach. probowalam juz 3 prostownic i teraz wszystkie 3 leza schowane bo sie poddalam ;)

hahahha ;) dzieki :) dalam takie "smieszne" zdjecia z dziwnymi minami zeby bylo widac wlosy i spodziewalam sie masy krytyki a tu prosze ;) wszyscy to z pewnoscia nie ale czesto slysze ze jestem sympatyczna ;) ale tez ze wredna, niedobra itd jedny mi mowia ze mam piekne wlosy ale czesto slysze ( najczeesciej od mamy ) ze wygladam jak jakas cyganicha, ze nic o siebie nie dbam, ze jakos bym je ladnie sciela bo juz patrzyc na mnie nie moze :( stawiam sie jej dlugo ale moze ma racje.

Ja mam prostownice ustawiana na 210stopni,nie wiem juz jakiej firmy i powiem Ci ze przed nia tez uwazalam tak jak Ty. Jak chcialam wyprostowac wlosy togodzine przed lustrem stalam i nic. A ta idzie super, jest ceramiczna i super prostuje, oczywiscie przy cieniowanych wlosach jest mniej roboty.

z Remingtona są fajne prostownice muszą mieć wysoką temperaturę też mam gęste i bardzo się kręcą ja swje prostuje na 180st, czasem 200 szybko idzie jak dobra prostownica, w 10 min fryzurka ok a mam dłuższe włosy od Ciebie

Moje wlosy byly dla mnie udreka. Takie grube, ciezkie... WKurzalalam sie jak u fryzjera sie rozczulali nad nimi, ze takie piekne...

jak ja ide do fryzjera, rzadko chodze ;) a jak juz to do kiebietki z wioski obok co mi je podetnie za 10 zl ;) ale jak juz poszlam do kogos innego to strasznie marudzili ze ich tak duzo i mnie denerwowali. nie szkoda wam ich palic prostownicami? mi troche tak. powiedzice mi jeszcze ile trzeba dac za taka dobra prostownice bo te co ja mam do drogich nie nalezaly.

ja za swoja dawalam 40euro, kupiona w Niemczech. Ale nie kupowalam w ciemno, moja kuzynka miala identyczna i kupilam ja po uprzednim wyprobowaniu u niej. Powiem Ci szczerze, ze wszyscy wokolo nie wierza w to, ze prostuje wlosy codziennie i farbuje raz w miesiacu. Sa zdrowe, lsniace i bez rozdwojonych koncowek.

Gość pierdol się spermożłopie
gińńńń maszkarrooo!!!!