Klaudia91 0 Napisano Wrzesień 28, 2010 W jakim dniu cyklu bedac poziom testosteronu? I czy wogóle można skoro obecnie biorę tabletki antykoncepcyjne Diane 35? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KlauDDynka69 0 Napisano Wrzesień 28, 2010 możesz zbadać tylko to one jednak chyba wpływają na poziom tabletek. Wujek google nie boli a na pewno znajdziesz tam odpowiedź kiedy badać testosteron, kiedy go badać jak się bierze tabletki i czy w ogóle opłaca się go badać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klaudia91 0 Napisano Wrzesień 28, 2010 bo chodzi o to, że ja właśnie na podwyższony testosteron biorę te tablety diane. I za dwa mies. mam sprawdzić czy mi sie obniżył..nie chce już brać tych tabletek, zrobiłam sie po nich jak balon:(:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KlauDDynka69 0 Napisano Wrzesień 28, 2010 zatrzymują Ci wode w organizmie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klaudia91 0 Napisano Wrzesień 28, 2010 Tak, bardzo.. Widać to wszędzie. Twarz jak buła, piersi balony, nawet ramiona... :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KlauDDynka69 0 Napisano Wrzesień 28, 2010 spróbuj Asequrelle kosztuje ok 15 zł. Dziewczyny pisały, że dużo po niej sikają (czyli wygląda na to, że działa na niezatrzymywanie wody w organizmie). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach