Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość w nostalgii lat 90...

Nostalgia lat 90...czujecie to?? ile mieliscie wtedy lat??

Polecane posty

Gość gdzie jest nemo ja sie pytam
odbiegajac od tematów muzycznych to bardzo mile wspominam tamte dzieciaki, nie bylo gownazerii tak jak teraz, dla nas idolami byli chip i dale albo yattaman, wszyscy sie w to bawili na podworku, teraz nie widze w ogole zeby dzieciaki sie w cokolwiek bawily na dworze :o

Gość xxy
0 :D w 90 to ja się urodziłam 🖐️

Gość ja piertole ale z niego
gdzie jest nemo ja sie pytam jestem rocznik 85 i muzyki zaczelam sluchac wlasnie ok roku 90tego, moze troche pozniej, pamietam jeszcze kodowane zagraniczne mtv na ktorym non stop lecial Michael Jackson albo niemiecką vive, super muzyke puszczali na niej, nie to co teraz, same techno gówna...lata 90-2000 to moj najlepszy okres w zyciu, jedyne o co sie martwilam to czy nie dostane szlabanu po zebraniu szkole :d matko to byly czasy! pamietacie petera andre i jego mysterius girl? i ta goła klata buahahah oczyiscie spicetki, backstreet boys, n'sync, rywalizacja britney z christina w bravo: "ktora lepsza!" piekne czasy Tak samo patrzalam na vive niemiecka o rtl2 :D:D fajne programy byly i dr. vera Sommer :D:D:D:P superrrr czasy byly :D

i * rtl 2 :D z ta pania co miala czerwone wlosy :)

boysbendow to ja nie lubilam :D ale te polskie stare piosenki no razcej z lat 90 miod i malina kto co lubi hehe

nie odpowiadajmy temu trollowi, chce nas sprowokowac taak viva niemiecka miala klase! pamietam taka murzynke z kreconymi wlosami, nie pamietam jak sie nazywa i uwaga, prezenter, murzyn, Mola Adebisi!!! kojarzycie kolesia? zajebisty byl, ikona vivy po prostu :d

a ja pamiętam jak leciał w TV program z Michaelem Jacksonem. Tak jak by długi teledysk gdzie puszczali jego piosenki. a pomiędzy teledyskami występował sam MJ w różnych scenkach tematycznych....

ehh Michael to byl wtedy wszedzie matko, teledysk do Leave me alone lecial chyba co godzine, Thriller za to tylko po 22 hahaha :) boze wychowalam sie na nim, RIP MJ!

Gość cukierek z soli i pieprzu
przecież tacy śpiewacy są po to by rozkochiwać małolaty durne! ożenił się ten piasek? dzieci napłodził?

Gość z napięciem czekamy na wpis
Myrevina, który napisze, że lata 90-te to początek rozkradania polski przez układ okrągłego stołu :classic_cool:

Gość nie ozenil sie. on sie
okazal gejem. pamietacie FIREBEARDS?

Gość gość
ja się w tym roku urodzilem

Gość gość
Lata 90 te mogły pamiętać tylko osoby urodzone na początku lat 90 tych. przynajmniej drugą dekadę, czyli roczniki 90-91

Gość roczni 91
a więc bardziej czuję sentyment do poprzedniej dekady, choć nie była taka kolorowa, jak lata 90. ;)

Gość rocznik 91
ale co nieco pamiętam...Świat wg Bundych codziennie rano, 5-10-15, pełno maluchów i dużych fiatów na ulicach, sporo syrenek, dobranocka, kasety magnetofonowe...miało to coś w sobie, następna dekada to już pełna cyfryzacja, choć takie rzeczy, jak np. GG już odchodzą do lamusa. To forum teoretycznie też powinno, ale jakimś cudem się trzyma :D