Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samotniczkaaaaaa

Jak o nim zapomniec.Faceta co widzialo sie tylko raz.

Polecane posty

Gość samotniczkaaaaaa

Do dupy sa internetowe najomosci.Ale realnie na poznanie kogos mam marne szanse. BRakuje mi naszych rozmow.Ale wiedzialam ze ta znajomosc nie ma sensu.I zakonczylam ja.A tera siedze i rycze.

Gość niezle cie zbajerowall

Gość samotniczkaaaaaa
znamy sie od czerwca.

Gość samotniczkaaaaaa

Gość samotniczkaaaaaa
najgorszze mysli sa wiecorami.

Gość cocojambooo
haha jakbym o sobie czytała,też tak przez internet miałam, faceta widziałam tylko raz i to był najlepszy gość z jakim mialam styczność:O to on zakończył naszą internetową znajomość, do dziś po tym czuję się jak gówno choc minęło sporo czasu i już dawno powinnam się otrząsnąć:O .. Masz rację - do dupy z takimi "znajomościami" za dużo cierpienia :O

Gość nie jeden raz
i nie przez internet, ale też poznałam fajnego faceta. Znajomość trwała kilka miesięcy i skończyła się przez głupie nieporozumienie. Nie widziałam go już wa miesiące i nie ma nia, żebym o nim nie myślała... Źle mi bez niego....

Gość brzydkich sie zapomina od razu
gorzej z przystojnymi :D:D

Niestety internetowe znajomości tak się kończą, prędzej czy później jedna ze stron znika, odległość, ubogie możliwości kontaktu po części do tego prowokują a z drugiej ułatwiają rozpad takiego "przyjaźnienia się". Najlepszy jest realny człowiek, ten wirtualny może być kimkolwiek ale nie tym jakim się opisuje.

Gość wow!wow!wow!
a co to ma byc?:D ile ty masz lat?:D pewnie 19-25?:D zeby plakac z takiego powodu? nie boj sie, nie zostaniesz stara panna :D co maja powiedziec ludzie, ktorym sie wala malzenstwa ? lub zwiazki nieformalne,ale dlugoletnie? Ty bys juz chyba siedziala z glowa w piecyku gazowym lub skakalabys z najwyzszego wiezowca w miescie :O:D

Gość samotniczkaaaaaa
Mam za soba 5 letni zwiazek.Jak dalam rade.Potem koljeny zwiazek i rozstanie. Ale ten interetwoy znajomy bardzo mi sie spodobal.Codzienne dlugie rozmowy i brakuje mi tego.