Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość galaretka89

złośliwe kolezanki

Polecane posty

Gość galaretka89

czy wy tez takie macie? bo ja tak, i chcialam sie dowiedziec czy tylko mnie otacza tyle zlosliwych ludzi, nie bede podawac przykladow, ale jest ich duzo ...skad bierze sie taka złosliwosc?

Gość Izabella-ruda
np. z zazdrości :)

Gość galaretka89
ja nie umiem byc taka zlosliwa, pokazuje ze nie biore tego do siebie a potem sobie mysle ze moglam rzucic takim tekstem ze by jej kopara opadła ale jaki to ma sens? takie bliskie kolezanki powinny sie cieszyc ze sie komus uklada dobrze itp ja sie niczym nie chwale tak jak one bo nie mam takiej potrzeby tlumaczyc sie ze szczescia mam dosc takich kolezanek

Gość cukierek z soli i pieprzu
zmień koleżanki, bo są glupsze od Ciebie! nie męcz się z nimi, bo to nie Twój poziom!

jesteś mądrzejsza od nich i dlatego sukcesy większe masz a one zazdroszą i same tego osiągnąc nie umieją, bo po prostu rady nie dadzą! marnie skończą, a Ty dobrze! taka prawda!

Gość jghvjvbhhnb
zazdrość - to normalne ja też bywam zazdrosna - np. moja koleżanka jest z bardzo bogatego domu, jej facet ma mieszkanie, bez kredytu ale to mądra zazdrośc, bo choc jej zazdroszcze, to cieszę sie jej szczęściem i czesto się widujemy ale nie każdy tak potrafi, może z biegiem lat dojrzeją

nie bądźcie głupcami! zacznijcie robić co lubicie, a nie patrzeć co inni robią! plebs i pospólstwo jest zazdrosne tylko i plotkarskie!

Podchodź do wszystkich bez wyjatku z dystansem i nie bedzie tego typu problemu, ludzie tacy sa i beda niestety... Kiedy byłam młodsza wierzyłam ze sa tacy którzy sa zyczliwi i naprawde nie zazdroszcza...niestety zycie wyryfikuje tego typu nadzieje...pozdrawiam.

Gość obcasy, zaznaczona talia
w każdym jest i dobro i zło, i złośliwość i szlachetność i zazdrość i życzliwość w różnych sytuacjach różne rzeczy wyłażą :) no i warto pracować żeby te dobre cechy były widoczne bardziej, bo ani Wy ani nikt inny nie wytrzyma z Wami. Autorko, znajdź kogoś dla kogo warto być dobrym (mozesz to być Ty sama nawet na razie :) ), kogoś kogo opinia ejst dla Ciebie ważna. Resztę opinii i złośliwości ignoruj, a złośliwe koleżanki traktuj jak smierdzące powietrze znaczy nie zauważaj i omijaj

zakochana po prostu :)

jak każdy kto sie zakocha niestety zakochanie to taka psychiczna angina - infekcja ogólnie osłabiająca :D

Gość lolitka98687
to zazdrość czysta zazdrość każdy każdemu próbuje udowodnić że jest lepszy ważniejszy ładniejszy itp :o