Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WYSPY KANARYJSKIE:)

TUTAJ MOŻNA ZAŁĄCZYĆ SWÓJ LINK

Polecane posty

Mam pytanie... czy ktoś już zdobył 500 punktów, kliknął w prezent i go OTRZYMAŁ??? Czy jest tu choć jedna taka osoba?? Zdobyłam 500 punktów tydzień temu, wysłałam, a eurogabek nie optrzymałam do tej pory. Wysyłam im wiadomości mailowe- zero odpowiedzi. Cos mi tu śmierdzi.

A do klikania w linki prezenty.boo polecam ta stronę: www.o.strefa.pl na której zamieszczone sa przejrzyście linki i kazdy codziennie musi klikać, codziennie dostaję tam 30pkt lub 20-pare i sama też klikam wszystkim. Ponawiam pytanie: CZY KTOS JUZ OTRZYMAL JAKIS PREZENT ZA PUNKTY ???

Raczej juz nie otrzymamy żadnego prezentu z serwisu prezenty.boo, ponieważ ciagle wyskakuje komunikat, że podany plik nie istnieje na serwerze. Ponadto na stronie forum gry HH, zamieszczono informacj, iż "JEDYNYM miejscem w którym nabyć można urogąbki jest portal NK, ... a linki "punktujące" - są próbą OSZUSTWA". Ja po zdobyciu potrzebnej liczby punktów tez nie otzrymałam eurogabek, wiec podobnie napisałam maila. W odpowiedzi dostałam, że beda rozdawane w przyszlym tyg., czyli w tym, ale jak widac na załączonym obrazku, interes został zwiniety.

lila150, czy mozesz podac mi kontakt mailowy do nich? Chciałabym się upomniec o swoje. Zaczynam się niepokoić, że jakis frajer nachapał sie moim kosztem za odwiedzanie strony.

Gość lila50
cienn, niestety, nie moge Ci pomoc, ponieważ adres mailowy bralam z ich strony, a jak sie orientujesz juz nie mozna na nia wejsc. Na swojej poczcie tez nie mam - zrobiłam porzadki w wiadomosciach i wszystkie niepotrzebne wyladowały w koszu:( Myslę, że już nic nie zwojujemy.

witam ja mam już kilka stronek z których napewno wypłacają ponieważ sama je sprawdziłam oto one: najbardziej dochodowa jest 3 stronka bo az 10.000dolcow bedziesz miec do konca miecha. potem numerek 1-w ciagu jednego dnia 50$ stronki wyplacalne i sprawdzone 1. http://www.AWSurveys.com/HomeMain.cfm?RefID=d arunia1990l-stronka anglo jezyczna gdzie oceniasz strony www 4dolary jedna ocena okolo 1 zdanie max 3 zdania-mozna oceniac po polsku. za każdego poleconego 1,25 dolara(radze nie zakładać na siebie wielu kont poniewaz jak bedziesz chciec wypłacić to odejmą fałszywe konta. już 1 dnia z samego oceniania masz 28dolarów a minimum to 50 dolarów-w moim przypadku 3 dnia 2. http://www.readbud.com/?ref=5043788 na tej str rejestrujesz sie i wchodzisz w article i open article wtedy wł sie druga strona i masz artykul wystarczy odczekac chwile i ocenic go na dole str wtedy naliczaja premi z tego co kojaza minimum 2 centy ja mam juz 30dolcow po 1 wyplacie a jestem zarejestrowana dopiero 2 tygodnie minmum 50 dolarów ale warto 3. http://www.tendollarclick.com/index.php?ref=d arunia1990l 10 minut dziennie i masz 100dolarów a minimum to 1000 dolarów ale to tylko 10 dni jest wchodzisz rejestrujesz sie potem wchodzisz w Earning Area i click links i tam kazda strona jest za minute pobytu 10doolarów-nalezy wł je pojedynczo i na koniec kazdej u góry zaznaczyc odpowiednia cyferke ja mialam wyplate jakies 4 dniu tem juz mam nastepna im wiecej jestes na str tym wiecej masz stronek za 10 dolcow kazda. d d