Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WYSPY KANARYJSKIE:)

TUTAJ MOŻNA ZAŁĄCZYĆ SWÓJ LINK

Polecane posty

Kochani, nie zwracajcie uwagi na kolor linka na stronie referencyjnej założonej przez "edzia", ponieważ bynajmniej u mnie nie odzwierciedla on tego, czy było już klikane, czy tez nie. Najlepiej kliknąc we wszystkie, bo nie jest to zbyt czasochłonne. P.S. Fajny pomysł z ta stroną.

http://o.strefa.pl/ proszę klikac w linki tam zamiesczone, jak ktos chce się znaleźć na tamtej liście niech pisze maila do edzia stronę wcześniej. To znacznie wygodniejszy sposób.

Linków na stronie edzia jest około 50, a średnio przybywa około 4-5 punktów w ciagu całego dnia, więc, co z ta SOLIDAROŚCIĄ???!!! Wiem, że maksymalny limit, to 30, ale właśnie ta trzydziestka wyrabiana w przeciagu kilku dni! Ja klikam każdego dnia wszystkim (nie zwracam uwagi na kolor linka, bo to mylne) i nie zajmuje mi to wiecej niż ok. 2 minuty. Zachęcam do tego samego.

lila150: Ta sama sytuacja dotyczy mnie. Codziennie klikam we wszystkie linki i zajmuje mi to ok 2minut, to naprawde nie boli. Dziękuję za Twoje głosy, bo wiem, że jeden z tych 5 dziennie które otrzymuję jest Twój ;*

madziuniad: poszedł punkt do Ciebie. Zgłoś swój link tutaj: http://o.strefa.pl/ Musisz wysłać swój link na podany na stronie email i jeszcze tego samego dnia się pojawi. Klikam tam codziennie.

Gość madziuniad
Słuchajcie zainstalowałam sobie ten program surfBar ale czy moze ktoś mi powiedziec o co chodzi w nim? wiem tyle ze wyskakuja mi reklamy i mam punkty dostawac ale te punkty maja coś wspólnego z tymi punktami na stronie prezenty.boo.pl ? prosze odpiszcie :)

Gość AGAFAMAGA
htt://prezenty.boo.pl/addpoint.php?id=agafamaga

Gość madziuniad
Cień zablokowałeś mnie na stronie do klikania na nasze linki... nie kumam bo klikałam co dziennie każdemu :( ale sprawiedliwość :(

Droga Madziuniad! Ta strona nie jest moja. Ja tylko podałam Tobie link do niej, ponieważ jest o wiele bardziej przejrzysta niż to forum i łatwiej jest klikac codziennie kazdemu, ale nie należy do mnie i nie mam żadnego wpływu na blokowanie czyichś linków. Prosze zgłosić się do właściciela strony( nad linkami w opisie strony jest podany email twórcy oraz gg) i wyjasnić z nim zaistaniałą sytuację, ja nie mam na to żadnego wpływu.

madziuniad: email do twórcy i właściciela zarazem strony z linkami: ksmc@o2.pl Prosze z nim to wyjasnić ;) Dziękuje za codzienne klikanie.

Gość madziuniad
cienn: juz jest wszystko ok...nie musiałam do niego pisać :) może przez pomyłke mnie zablokował :)

Gość Farfallita
Wiecie , skoro tu trafiliście też szukacie sposobu na zdobycie tych punktów. Ja kliknęłam wszystkim od pierwszej strony aż do mojego postu, i bede tak robic co dzień. Bądzcie SPOKO i też tak róbcie każdego dnia wtedy się uzbiera. jest już nas sporo jak każdy kliknie to bedzie GIT :)

Gość W KOŃCU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Wiecie dlaczego mówię w końcu?! Bo do tej pory,albo wszystko opierało się na oszustwie,albo można było zarobić,ale bardzo mało ,np. na klikaniu reklam-żal A teraz dzięki tej stronce można nieźle zarobić. Niedowiarkowie zaraz powiedzą,że się nie da,a ja uważam,że jak najbardziej,bo to w końcu przejrzysty schemat bez oszustw!!! To ta stronka: http://dobryzarobek.pl/index.php?id=42017893ec0b1bae7ae614d0d4a9c2bb Ludzie weźmy się do dzieła i doładujmy nasze konta!!! Wystarczy,że wejdzie w to 50 osób!!! Czy to dużo na 38,5 miliona Polaków?! Ten pomysł jest po prostu skazany na sukces!!! Do dzieła:)