Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość naga suka z okolicy

Heheheee jak ktoś ma doła to niech tu wejdzie i zobaczy hehehee

Polecane posty

cóż za piękny i malowniczy język, długo szukałeś tej sentencji w internecie??? na jakiej to było stronie bo jestem zafascynowana???

m@jk@ ja jestem szybki bo mam łysom aerodunamicznom czaszkie Taak pelikan to mądry ptak :P

Gość meszugene
Drąg ci gnido w doope

aerodynamiczną czaszkę może i masz ale dużo wolnej i nie wykorzystanej przestrzeni w jej wnętrzu również

Taaaa Natenczas meszu chwyciła na taśmie przypięty Swój drąg bawoli, długi, cętkowany, kręty Jak wąż boa, oburącz do ust go przycisnęła, Wzdąła policzki jak banię, w oczach krwią zabłysnęła, Zasunęłą wpół powieki, wciągnęłą w głąb pół brzucha I do płuc wyssała z niego cały zapas ducha. Don Tadeiro Księga czwarta: Dyplomatyka i łowy

Gość Alexia dibuya
spierdolone tepe kurwiszcze, pustostany jebane.zal mi was.

Gość meszugene
spierdalaj błaźnie i Ty kurwo tez

cytat z "pana tadeusza" ma świadczyć o twojej inteligencji czy checi zabłyśniecia czymkolwiek?

Meszugene konusie wypierdalaj na kurnik grać w literaki do tego się nadajesz tylko Nie licząc obciągania pały oczywiście :classic_cool:

wasze wypowiedzi dresiaż i ostra kwalifikujem do osób które wypowiadają je nie kończąc nawet szkoły podstawowej bo maja na to zbyt ważne inne sprawy

Gość meszugene
jesteście jedną osoba albo macie wspólne łącze błazny

Ja się kurwa przyznaem, że nie skończyłem gimnazjum mało kurwa DRUKOWANYMI KURWA??? tak meszu, drąg też mamy wspólny i będziemy Cię nim na zmiane po łbie napierdalać aż zmądrzejesz

Gość endrjuuu
o kurwa mac!!!!!!!!! jakim cudem one maja takie srednie... z kijem bym nawet nie podszedl, a jakbym takie kuriozum zobaczyl wieczorem w bramie to bym sie chyba posral ze strachu :-O :-O :-O OBRZYDLISTWO!! szybko lookam na foto mej dziewczyny na komorce bo zemdleje!!!!!!

M@jk@ podrzuciła mi link do tego tematu, że niby "tam jest cała twoja paczka rozumujących inaczej" :-O Jak rozumiem na tym topiku gnębimy m@jkę ?:classic_cool:

Gość aaaaakrjhkji
Top miał być o czymś innym, ale oczywiście towarzycho się zlazło i robią z siebie idiotów

aaaaakrjhkji - dołąćz do nas :) Będziesz miała lżej bo nie musisz nic z siebie robić poluzuj kuce i bądź sobą

niewiem dlaczego pojawiają sie wulgaryzmy w moim kierunku... może dlatego, że nie dorastacie mi do pięt poziomem kultury

No obejrzałam te pustaki na zdjęciach i chyba stwierdzenie "nędzne, solaro-tipsiaro dyskotekowe lachociągi" wyczerpuje temat. Zatem dołączam do ciekawszej strony tego topiku :-D

Gość meszugene
dresiaż jestes głupim bucem z umyslem 12 latka. tak to jest jak się nie umie agadać dziewczynami to trzeba wylewać żale na forum żadna cie nie zechce bo ani ty madry ani dowcipny a i potrzebującemu byś prędzej dał kopa zamiast podac szklanke wody ostra to kurwisko o czym każdy wie. Raz ma dziecko raz nie hahahaa szmata twoja matka zrobiła najwiękse prowo na swiecie bo cie urodziła