Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

emila895

Kobietki pomozcie!

Polecane posty

Moja córa ma dwa miesiące, przez swoje pierwsze dwa tygodnie leżała w szpitalu, tam karmili ja moim mlekiem na początku z tym że po jakimś czasie podejrzewali nietolerancje laktozy i lekarze przeszli na nutramigen, po badaniach okazało sie że jednak mogę karmić piersią. Gdy ją wypisali do domu, miała cały czas problem z robieniem kupy, albo w ogóle nie robiła albo szła z wiatrem. Przeszłam na mleko NAN HA, było wszystko dobrze tymbardziej ze moja corcia charakteryzowala sie sliczna gladziutka jak aksamit buzka, po dwoch tygodniach zaczela ostro ulewac, lekarz kazal mi przejsc na enfamil AR, bylo dobrze zero ulewania, z tym ze po kilku dniach dostala strasznej skazy, buzi sie nei dalo dotknac. Szorstka sucha jednym slowem papier scierny. Pozniej kazali mi przejsc na NUTRAMIGEN mala strasznie sie przy nim zachowywala, nei spokojna, wymioty co pol godziny itp. a Najwiekszy problem jest wtym ze kazali mi przejsc na NAN AR hipoalergiczny, kilka dni bylo wszytko ok a teraz buzka cala czzerwona, w takich nie rownych plamkach, smaruje ja mascia cholosterylowa i nic, nmiewiem czy mam znowu biec do lekarza, boje sie ze znowu mi mleko zmienia bo slyszalam ze czesto mleko niemoge zmieniac bo skrzywdze tym tylko dziecko, a moze to nei skaza???? dodam ze teraz jest troszke przeziebiona i bierze syropek stodal, no i lzawi oczko i przyjmuje kropelki czy to moze miec jakis wplyw?

powinnas zmienic lekarza. To czego sie dowiedzialam wczoraj od mojej kolezanki lekarza , kto idzie na pediatrie zniechecilo mnie raz na zawsze do mlodych lekarzy. Znajdz jakiegos "z poleceniea" - przeciez dziecko musi cos jesc. Oczko moze jej lzawic z powodu alergii. Przeciez to taki maluszek ! nawet sie nie zastanawiaj !