Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gfrgregerge

boje sie wyjsc za mąz...

Polecane posty

Gość gfrgregerge

tyle teraz zdrad;/ moralnosc upadła boje sie ze jak zachruje mąz pojdzie do młodszej, zdrowszej, ładniejszej a ja zostane z dzieckiem i bez perspektyw podajcie plusy zamążpojscia??

o ja pitole, jak ty masz takie podejście to masz racje, nie pakuj się w małżeństwo. Nie chodzi o to, żeby z huraoptymizmem patrzeć w przyszłość i widzieć wszystko różowo, bo tak nie będzie, no ale zlituj się, jak z góry zakładasz że mąż cię zdradzi ....

Plusy są chyba tylko wtedy kiedy nie ma wątpliwości a skoro ty masz to trudno mi je wymienić. Kochasz go? On kocha ciebie? Masz powody, żeby mu nie ufać?

Gość gfrgregerge
dzisiaj go kocham on kocha mnie a za 5 lat stwierdzi ze juz nie kocha;/ i co? i co dalej?? nie wiem czy to dobry pomysł pakowac sie w jakies sluby

ja żadnych konkretnych plusów nie widzę no, ale ja odbiegam od tzw. średniej krajowej wyszłam, wróciłam i nie zamierzam tego powtarzać

Gość ja pierd....
jezu to sie nie zen jak masz takie problemy a co bylas u wrozki ze wiesz ze tak bedzie ?debilizm totalny

Gość fiutek567
A po co Ci slub, zyj bez slubu, to nie trzeba sie rozwodzic. Czy zalezy Ci na tym papierku z USC?

Gość Moniaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
boisz sie to nie wychodz za mąż, z takim podejsciem to rzeczywiscie nie ma sensu, ja jestem 14 lat po slubie, przezylismy wiele i uwazam ze było warto wyjsc za mąż :)

jeszcze nie wyszłaś za mąż a już jesteś nieszczęśliwa z tego powodu...

Gość gfrgregerge
chodzi o to ze wszedzie widze mezów zdradzajacych swoje zony;'/ ogłoszenia, czaty, zycie prawdziwe wciaz zdrady,picie, bicie bez slubu mozna od tak odejsc i miec gdzies ta druga strone

Gość ja pierd....
to chyba masz albo patologicznych znajomych albo rodzine patologiczna,a druga sprawa bez slubu tez sie bija i zdradzaja