Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katjusha3435

o co mu k* chodzi? :/

Polecane posty

Gość katjusha3435

jest taki jeden facet. mowi mi, ze mam male cycki, ze cos tam, w kolko mi docina i krytykuje moj wyglad i sposob bycia jakby trwal w okresie dojrzewania, a jednoczesnie chce sie ze mna umawiac i meczy mnie kiedy sie spotkamy. oczywiscie nie chce sie z nim umawiac i nie umowie. aha, on ma 28 lat, boze jaka porazka. czy mialyscie takich oryginalnych adoratorow?

Gość To ja fantazjujący o damskich
świr

Gość katjusha3435
no tak, tylko on mnie drazni momentami i wiem, ze go to cieszy. momentami, bo generalnie to zlewam i czasem tez mu pojade... o cholera, on chyba mysli, ze cos do niego czuje :-D wrrr jak ja nie znosze takich pseudointelektualistow, kt. bronia jest tak modny sarkazm i nonszalancja w obyciu :-O najczesciej tacy ludzie sa dla mnie niedojrzali emocjonalnie i podejrzewam ich o jakies powazne zyciowe traumy z dziecinstwa...no co za typ parszywy :-O hahaa niedawno napisal, ze zaprasza mnie na kawe. zal... aaaa zapomnialam dodac- pracujemy w 1 budynku :-O ooo mamo!!

Gość endrjuuu
hahaah daj se spokoj z tym burakiem. kiedys sie znudzi i znajdzie se inna ofiare ;-)

Gość To ja fantazjujący o damskich
To nie jest chyba żadne,kto się lubi ten czubi,tylko playboy w stylu Tulipana.

Gość katjusha3435
a w dupie, bede go zlewac bo meczy mnie juz ten wyscig "na docinki" :-D

Gość katjusha3435
no nie wiem, nie wiem- zeby nie bylo, nie naleze do kobiet-ksiezniczek, kt. pragna wiecznej adoracji i cholera wie czego ;-) przyznam sie, ze nie raz sie smialam nawet z tych docinek kierowanych do mniei na moj temat, bo mam do siebie dystans, gdyz sama nie przepadam za ludzmi tzw nietykalnymi. ejze faceci- czy wy tez uzywacie takich super metod by zagadywac kobiety?

Gość katjusha3435
nooo najbardziej go podnieca jak mu tez jade... boze teraz widze jakie to chore :-D nosz kurna, masakiera. ja rozumiem- czasem fajnie sobie podocinac posmiac sie z siebie, ale jak z nim gadam to mam wrazenie, ze on tylko w taki sposob potrafi rozmawiac. na kawe mnie zaprasza- napisalam, ze nic z tego, na co on "szkoda, moze nastepnym razem? dlaczego jestes taka nieosiagalna?" łooo boze moj!!!

Gość KOKOROKOKOKO
hahahah znam ten typ. sa zalosni- mysla, ze sa tacy maczo i w ogole. a potem sie dziwia, ze normalne laski na to nie lece. zarozumialy buc- daj se z nim spokoj.

Gość krrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
up up

Gość katjusha3435
ech, no coz, najwyrazniej tylko ja trafiam na takie egzemplarze :-O co jeden to lepszy :-D

Gość aaaagaaaaaa aaa
hohoho!! skad ja to znam!! facet do mnie tez startowal z takimi watpliwymi komplementami... niby inaczej, ze tak oryginalnie, ze ciekawiej- zostalismy para. fajnie bylo z nim moze z tydzien, a potem?? masakra, w kolko te swoje zalosne teksty tragediaa!!! tez mam dystans ale czasem to bylo nie na miejscu co gadal szpanujac swoja cieta riposta:-O rzucilam go w cholere, do dzis takich unikam. wiem, ze jest takie cos jak antypodryw- ale to jest gowno prawda- to sa konskie zaloty niedorozwojow i tyle, daj se na luz z nim dobrze ci radze.@!!

Gość katjusha3435
dzieki za odp! spoko, w koncu sie odczepi mam nadzieje!!! nawet mi przez mysl nie przeszlo zebysmy byli razem bleee never!!!!! :-O bedzie kolejny typ faceta, kt. lepiej unikac do kolekcji :-D