Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kasiuniaaczekoladaa

ZESZŁAM SIE Z BYŁYM FACETEM I JESTEM SZCZEŚCLIWA

Polecane posty

musiałam sie z kimś tym podzielic. bylismy ze soba 2 lata ale rozstalismy sie bo zabrakło chemii miedzy nami no i do tego wieczne kłótnie. po 4 miesiacach przerwy jestesmy znowu razem. w tym czasie ja zdarzylam sie z kims zwiazac i on tez jednak nei potrafilismy o sobie zapomniec i wystarczylo jedno spotkanie... jestem szczesliwa i mam nadzieje ze tym razem sie nam uda:)

Gość barabarabab
gratuluje

Gość on30i
Mam pytanko po co przesyłasz linki to fotek? Jeśli Ci chodzi o wygląd to niewątpliwie atrakcyjna kobieta jest na tych zdjęciach:)

nie koniecznie chodiz mi o wygląd ale raczej o to zebyście widzieli z kim rozmawiacie bo nie musze byc anonimowa a zdjecie pieska z czystej próznosci po to by sie pochwalic;) dzieki za komplement

Gość on30i
w zasadzie to i tak pozostajesz anonimowa, a piesek tez sympatycznie wygląda:) Ale to przecież nie jest serwis randkowy więc możemy sobie być anonimowi. Pozdrawiam

Gość on30i
A odnośnie Twojego tematu to życzę szczerze powodzenia. Ja ogólnie mam sceptyczne podejście do takich spraw, bo to trochę smakuje jak "odgrzewane kotlety" ale to jest moje zdanie i tez nie znam dokładnie całej sytuacji. powodzonka i do następnego zmykam do pracy pa :)

Gość persona-dafta
Jako, że trochę czasu minęło pozwolę sobie zapytać - udało się? Nadal razem? Mam nadzieję, że tak - sam teraz na to liczę, że za pewien czas będzie okazja zejsć się z ex...

Gość kajetan 69
oj głupia ty, głupia ty