Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KOTEK OZNAŃ

KTO WIE NA SERIO

Polecane posty

Gość KOTEK OZNAŃ

POWIEDZCIE MI PROSZĘ ILE DNI KOT MOŻE ZOSTAĆ SAM W DOMU? ZOSTAWIĘ MU KARMĘ I PARĘ MISEK WODY, PRZYGOTUJĘ KUWETĘ I NA ILE DNI MOGĘ WYJECHAĆ A NIE ZROBIĆ JEMU KRZYWDY ?

Gość Agu lala
Nie ma opcji mawet zostawienia kotka na wiecej niz 10 h

zostawiam najdłużej na 1,5 doby,to znaczy wyjeżdżam rano,wracam na drugi dzień wieczorem,ale i tak się o nie martwię ( mam dwa koty),na dłuższe wyjazdy przychodzi do kotów koleżanka-codziennie,myslałam,że jak kot będzie miał towarzystwo,to lepiej zniesie rozłąkę,ale nic z tego,teraz tęsknią we dwójkę :-) a w wakacje,pierwszy raz nie było nas 10 dni,bo zawsze tylko tydzień,mieliśmy zasikaną sofę,dwa razy trzeba było czyścić chemicznie,żeby pozbyć się smrodu,podejrzewam starszego kocura,bo on bardziej przytulasty jest

Gość sedrftgyhuijOK
2 dni nie wiecej

Gość artekkier
a jak rozwiązujecie ten problem? ktoś do Was przychodzi ,kiedy nikogo nie ma w domu? czy jakiejś inne opcje?

Gość artekkier
up up

Gość artekkier
pomocy potrzebuję opini i rady

są hotele dla zwierząt,poszukaj w nec ie,może jakiś w swojej okolicy znajdziesz,nie oddałabym kota do kogoś do domu na przechowanie,jak miałam jednego kota,to z nami jeżdził,nie chciałam zostawiać,chociaż teściowa się zaoferowała,że go przechowa,ale pewnie przeklinałaby mnie codziennie,za drapanie mebli,za rozsypywanie piasku (mimo,ze kuweta kryta),za łażenie po meblach-im wyżej tym lepiej,a jeszcze fajniej,jak da się coś strącić,zżeranie kwiatów i rzyganie,wykopywanie ziemi z doniczek itd. ja mam już dom przystosowany do wariactw kotów,np.kwiaty tylko w łazience,gdzie mają zakaz wstępu,bibeloty w miejscach niedostępnych,a w tych dostępnych to najwyżej wiklinowe koszyczki itp.