Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pappapapap

jest mi cholernie smutno

Polecane posty

Gość pappapapap

zostalam oszukana, 1 raz, 1 raz zaufalam, mam sklonnoscie depresyjne, duzo lat a zero dsowiadczenia

Gość poradzic Ci
cos, ogarnij sie! jesli masz duzo lat to tym bardziej! zycie to nie bajka! Ludzie sobie stwarzaja sztuczne problemy i robią afery z niczego. Im predzej sobie to uswiadomisz tym lepiej dla Ciebie ;)

Gość pappapapap
27lat :( zaufalam, bylam uczciwa, oszukiwal mnie, kurwa jak to boli

Gość pappapapap
:(

Gość ja pierwszy raz, potem
drugi raz, a teraz trzeci raz znow wpakowalam sie,,, naiwna jestem, nie wiem po co znow ryzykjue

Gość pappapapapa
k..... zero nadziei na lepsze zycie

Gość pappapapapa
w niedziele sie dowiedzialam, ze ma inna, a jeszcze tydzine temu sie calowalismy, etc. :(

Gość no to masz swojego bad boya
skoro garniecie sie do takich facetow, to nie dziwcie sie, ze nie robia dla was wyjatku i traktuja tak, jak kazda inna paninke na chwile...

do papapap, no coz oszukal cie, takie zycie, co cie nie zabije to cie wzmocni. To nie jest twoja wina, on to zrobil, to czemu sie przejmujesz. wiem ze to boli,ale spójrz na to z innej strony, ze to nie jest twoja winna. on sie powinien martwic , bo on jest winny, a ty czemu sie smucisz, ciesz sie bo sie w koncu uwolnilas. COS SIE KONCZY A COS NOWEGO ZACZYNA !!! :) bedzie dobrze , nie martw sie !

Gość pappapapapa
to nie tak, naprawde na poczatku byl fajnym, spokojnym facetem, widac cicha woda

Gość pappapapapa
najbardziej mi przykro, ze bym sie po nim tego nie spodziewala. jak mu napsialam, ze bylam tylko zabawka i ze ma dalej bawic sie ludzmi, nie odpisal. juz za nowa dupa lata. Boze jaki czlowiek glupi. ja bylam uczciwa, szczera, pomagalam mu ajk moglam, jak mial kryzys bylam potrzebna, ja go nie ma, kop w dupe :(