Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

AiYoriAoshi

BARDZO WAZNE!!! CHOROBA.

Polecane posty

Czy macie jakieś sprawdzone sposoby na chorobę lokomocyjną? U mnie jest silna, nie jestem w stanie przejecha godziny autobusem, a tymczasem mam jechac 7, pobyc dwie i znowu jechac 7... W dodatku mam byc w tym czasie pelna sil witalnych. Slyszalam ze zaklejenie pepka pomaga. Nie wiem na jakiej zasadzie. Kupilam aviomarin. Wiem, ze zamula, ale locomotiv mi nie pomogl, a aviomarin jest od niego silniejszy. jakies osobiste rady?

Gość pomidoros
po aviomarinie na pewno nie będziesz pełna sił witalnych ;)

Gość walnij sobie cwiartke czystej
to pomaga

Gość pomidoros
Diphergan Wydawany na recepte moga przyjmowac dzieci, które przekroczyly 1 rok zycia. Lagodne srodki uspokajajace Zwlaszcza o dzialaniu przeciwwymiotnym. Hamuja one nadaktywnosc ukladu autonomicznego, co blokuje wystapienie nieprzyjemnych objawów choroby lokomocyjnej. Aromatoterapia: Wachanie olejku mietowego - należy nasączyc chusteczkę kilkoma kroplami olejku z mięty, bazylii lub melisy. Kiedy poczujesz, ze zbiera ci sie na wymioty, przylóz ja do nosa i intensywnie wachaj.

Gość pomidoros
torecan - też na receptę

Na recepty nie ma czasu, to nagly wyjazd. Czytalam wlasnie o jakichs opaskach uciskowych. Musza byc specjalne, czy sama moge jakos te nadgarstki ucisnac? :P