Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość verbalize my emotionss not

prosze o rade..................

Polecane posty

verbalize my emotionss not Mam dziwna sytuacje emocjonalna...chodze na studia z jednym "kolega"..od 2 roku zaczal mnie wyraznie podrywac, zapraszal na randki itp. ja jednak zawsze go olewalalm( nie podoba mi sie z wygladu, choc czasami jest miedzy nami mega chemia)..nawet mi wyznal milosc kiedys. no ale ja go przez cale juz prawie 3 lata olewalam. choc w sumie byly okresy ze i on mi sie bardziej podobal, wtedy wyobrazalam sobie ze moglabym byc z nim, on z reguly wtedy nie umial sie kolo mnie zakrecic i zaprosic na randke, a uwydatnial ta swoja ceche ktorej najabrdziej u niego nie trawie- szowinizm i traktowanie kobiet przedmiotowo( w zartach mowil cos o mojej dupie sexie itp). co mnie skutecznie od niego odrazalo...choc przyznam ze ma cos hipnotyzujacego w sobie(mimo ze z wygladu mi sie nie podoba i chyba ma cos z psychopaty w sobie..). on potem mial dziewczyne, co mi bardzo pasowalo. czulam sie troche zazdrosna ale ogolnie bylam zadowolona ze wreszcie dal mi spokoj. a teraz znowu jest sa, ja tez sama, i on znowu zaczyna te swoje gierki, tylko ze tak jak widze chyba abrdziej na powaznie..juz nie mowi zartami tylko powaznie itp..moze sie zmienil nie wiem... w kazdym razie boje sie ze znowu mnie zhaipnotyzuje soba i jednak osiagnie to co chce...nie wiem czy mam sily mu sie opierac, bo sama nie wiem co czuje..z jednej strony strach i wstret do niego, a z drugiej jest miedzy nami chemia.....keidys o maly wlos sie nie calowalismy.. nie wiem po co wam to pisze, ale moze ktos mi uswiadmi co czuje do niego...

up

up

Gość sergio da silva rerum
normalny świetna stopka :D myślę, że ty po prostu nie wiesz czego chcesz i oczekujesz abyśmy tutaj domyślili się czego pragniesz

wiem ze jestem troche swirnieta, ale zastanawiam sie czy ktos tez mial takie niewyjasnione sytuacje?

Gość sergio da silva rerum
to nie jest niewyjaśniona sytuacja to jest twoje niezdecydowanie

no jestem niezdecydowana bo tak naprawde nie chce z nim byc..mysle ze zalsuguje na kogos lepszego..on jest dziwnym typem faceta... i wiecznie sobie zartuje tak chamsko..to mnie odstrasza..ale z drugiej strony powoduje ze cos mnie do niego ciagnie..nie wiem jak to wytlumaczyc..takie dziwne sprzeczne uczucia do jednej osoby. ..