Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mieszkanieeeeee

Czy ktoś z was dostał...

Polecane posty

Gość mieszkanieeeeee

mieszkanie z gminy? w Warszawie?? Chciała bym starć sie o takie mieszkanie jakie mam szanse?? Jak te mieszkania wyglądają ,słyszałam ze czasem są do remontu generalnego ,lazienka na korytarzu itp ,czy ktos mieszka w takim mieszkaniu i mógł by mi coś o tym napisać??? prosze

Gość mieszkanieeeeee
HALLO NIKT NIE MA TAKIEGO MIESZKANIA??????

Gość mieszkanieeeeee
????

Mój facet dostał. Zaczął pisać podania w wieku 16 lat, nie popuszczał, dostał po 2 latach. Mieszkanie było po pożarze, spalone totalnie a przez dziurę w podłodze mógł rozmawiać z sąsiadem. Podstawowy remont zrobiła gmina, ale w zeszłym roku nas zalało, więc odmalowaliśmy i zmieniliśmy wystrój. To mały pokój z łazienką, W przedpokoju powinien być aneks kuchenny, ale zrobiliśmy w pokoju.

Gość mieszkanieeeeee
o kurcze no to bylo co remontowac hehe

trzeba bylo zostawic dziure do sasiada. mysle, ze by sie przydala do szybkiego pozyczania cukru czy jajka ;)

Gość mieszkanieeeeee
ja np mieszkam z dwójką dzici 2 latka blizniaki z moja mamą i wujkiem mieszkamy w trzy pokojowym mieszkaniu ale zameldowanych w tym mieszkaniu jest więcej osób ,chodzi mi o to ze ja mam taka sytuacje ze nie mogę mieszkać tu z moją mamą bo wykańcza mnie psychicznie ,manipuluje moimi dziecmi jestem na wyczerpaniu nerwowym i zeby ratowac swoje zdrowie i wlasne dzieci musze sie wyprowadzic masz szanse na takie mieszkjanie????

Szanse masz. Ale uzbrój się w cierpliwość - to musi potrwać, bo gminy mają mało mieszkań. Na pewno nie tydzień i nie miesiąc. Nastaw się na dwa lata.

Gość mieszkanieeeeee
jestem po prostu załamana moją sytuacją musze jakos ratować moje dzici

Gość mieszkanieeeeee
wiesz dwa lata moge czekać nawet trzy ale miec nadzieje na leprze jutro

Gość mieszkanieeeeee
singri a mogła byś mi powiedziec co musiała bym zrobić zeby o takie mieszkanie sie starć???

No to sprawdź na stronie gminy, co trzeba złożyć, przygotuj wszystkie papiery i załatw to. Masz szanse. Tylko nie zniechęcaj się.

Gość mieszkanieeeeee
a mogła bys mi podać taką stronę ??

Gość mieszkanieeeeee
Boże jak ja bym chciała uwolnić sie od tej kobiety ,całkiem zmieniło by to moje zycie a co najważniejsze dzieci byly by mniej nerwowe i normalnie zaczelli bysmy zyc ...

Gość mieszkanieeeeee
znalazłam strone teraz bede szukac

Gość mieszkanieeeeee
a jeżeli jestem w tej chwili osobą bezrobotną i mam tylk alimety na ręke ze tak powiem nie przez sąd przysądzone to czy mam w ogóle szanse ? bo mogą pomyslec ze soko bezrobotna to za co zaplaci za to mieszkanie?