Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dzieciowinaja

Ja KOBIETA ciagle czuje sie DZIECKIEM

Polecane posty

Gość dzieciowinaja

pomimo wieku a mam juz 25 wiosenek ciagle czuje sie dzieckiem a nie kobieta. nie wiem dlaczego. nie bylam w zwiazku.. obawiam sie ze tez sie tak zachowuje . co robic ??

Gość autorka swojej wypowiedzi
Girl Uk - pomyśl zanim sie wypowiesz! Autorko czy nie jesteś przypadkiem dda, czyli dzieckiem alkoholków lub ofiarą przemocy w domu, ja niestety tak, i dokładnie to sie z tym wiąże, poczytaj o tym troche

Gość pappapapapa
ja jestem dda

Wbrew pozorom o wiele lepsza cecha niż jak byś miała się czuć strasznie "dorosłą" Przecież ty jeszcze jesteś młoda i czemu masz się czuć dorosła? Śmieszne są dziewczyny które w wieku 20-25 zachowują się jak 35-40 latki.

Gość dzieciowinaja
pochodze z rozbitej rodziny

Gość anetabas27
hej ja mam gorzej mam 27lat zero zwiazku na koncie. ciagleuciekala od facetow, tez czuje sie jak dziecko a nie jak kobieta. rodzice? sa ze soba chyba tylko z przymusu. matka mnie od siebie uzaleznila a teraz ma zal ze nie umiem sobie zycia poukladac. wiem ze jestem dorosla i staram sie to naprawiac chociaz na razie kiepsko mi idzie.

Gość wdbdsbnfb
ja np. ogladam bajki a tez mam troche latek hehe nic zlego ,wrazliwosc :p

Gość pappapapapa
nie spiesz sie, tez nie bylam w zadnym zwiazku, poznalam kogos latem, oszukiwal mnie i teraz cierpie

Gość dzieciowinaja
a ja jestem tak wrazliwa ze to mnie juz dobija....czasami siebie mam dosc... placze czasami z byle powodu...

Gość dzieciowinaja
boje sie ze przez to wszystko nie ulozy mi sie w zyciu.... ze przez to wlasnie jestem stara panna...