Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewewweew

czy myślicie że naprawdę odpowiedniki nigdy nie dorównają oryginałom (perfumy)?

Polecane posty

Gość ewewweew

czy spotkałyscie takie, które są równie dobre? bo w sumie nie wiem czy warto aż tak się szarpnąć z kasą, z którą u mnie cienko - może to nie reguła, że kazdy odpowiednik jest kiepski?

Gość nfgdjn
co Ty opowiadasz!! ja uzywam gucci z rozlewni kosztuje mnie to jakieś 20 zł. jest tak zajebisty że w zyciu bym już nie kupiła orginału za 150!!

Gość 31234141
a z której???? ja kiedys miałąm perfumy z rozlewni LOBO, były naprawdę świetne, miałam próbkę oryginału (chodzilo o Elephant Kenzo), oraz ten odpowiednik i dla porównania oryginał na jeden nadgarstek, odpowiednik na drugi - na serio żadnej różnicy, zapach identyczny, trwałość identyczna (następnego ranka nadal oba nadgarstki jeszcze leciutko pachniały)

Gość nfgdjn
o ile mnie pamiec nie zawodzi to Refan tak sie nazywa ta rozlewnia ale nie jestem pewna

Gość o kociakach
a gdzie sa te rozlewnie?

Gość smerfaskr
gucci i armani korzystają z rozlewni drom...fm sprzedaje takie tanie perfumy, bo biorą je z tego samego źródła co ci wszytscy produceni...ja takie sprzedaje 23,50 za butelkę... poza tym dziewczyny ode mnie z roku kupują te tańsze wersje rezygnują c drogich oryginałow, bo to sie nie oplaca!!

Gość nfgdjn
przeważnie w galeriach handlowych...a jak nie widziałas to wpisz w google Twoje miasto+rozlewnia perfum

a jakie jest wasz zdanie na temat perfum FM, sam używam i chciałbym czegoś konkretnego się dowiedzieć od speców :)

Gość nfgdjn
a co to??

Gość 31234141
ja akurat na allegro kupiłam z tej rozlewni... kiedys mialam jeszcze ine odpowiedniki, ale nie z rozlewni, tylko firmy np. Chatier, Bi-Es, itd... dla mnie to wielka kupa..... takie rozwodnione siki :O trwałośc max. pol godziny :O jak jakaś mgiełka zapachowa

Gość 31234141
te wszystkie Vittorio Bellucci też :O

Gość 31234141
FM nigdy nie próbowałam. owszem, slyszalam że ponoć mają z tej samej rozlewni co znani producenci, tylko w FM nie placi się za reklamę, buteleczki itd... Ale sama nie wiem czy to nie ściema :O Koleżanka używala i mowila że niepodobne do oryginału

Gość later
Ja wychodzę z założenia,że to co oryginalne jest tak naprawdę nie do podrobienia. Tak samo jest na przykład ze świeczkami zapachowymi-wystarczy porównać taką z marketu i yankee candle. I jedno i drugie się pali ale poza tym nie mają nic wspólnego. Co prawda łatwiej jest kupić zwykłą świeczkę ale yc jest przecież w niektórych sklepach internetowych ( np na zapachdomu.pl)

Gość Polaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
uzywam perfum z FM są świetne i identyczne jak oryginały

Gość olivia dunhammm
jasne wmawiajcie sobie, ze macie oryginaly tylko w innych flakonikach:D:D:D

Podróbki śmierdzą. Nie wiem jakim cudem, ale po jakimś czasie zaczynają śmierdzieć i w ogóle nie przypominają oryginalnego zapachu. Z te z FM zwłaszcza, koleżanka miała jakieś 'prawie jak oryginał' i normalnie odruch wymiotny jak się nimi wypsikała :o

Gość anonimkowa
Ja miałam perfumy z FM dokładnie nr 14 i według rozpiski miały to być Hugo Boss Deep Red. Mając pojęcie jak pachnie oryginał zdecydowałam się na kupno tego.. ekhmm... "odpowiednika". Ani odrobinę nie przypominał oryginału. HB jest intensywny, zmysłowy, lekko pudrowy, bardzo charakterystyczny. A To cuś z FM miało typowo chamsko-cytrusowy zapach jak jakiś odświeżacz do szaletu... Z całym szacunkiem dla konsultantów, ale FM jest beznadzieny. Odradzam.

Gość gość
Nigdy. Podróbki dziwnie śmierdzą, krótko się trzymają fuj. Oryginał to oryginał.

Gość gość
Nie każdy odpowiednik jest kiepskiej jakości chociaż sama się przejechałam na FM które były odpowiednikiem Chanel Mademoiselle. Pachniały może w 1/10 podobnie do Chanelki. Koleżanka namiętnie za to kupuje różne perfumy z www.zapachowiec.pl i kiedy dała mi powąchać.. No tych perfum nie mogę odróżnić od oryginałów. Ten sam zapach. Sama zamówiłam, myślałam a co mi tam najwyżej co chwilę będę się psikać a tu pozytywne zaskoczenie bo trzymają się cały dzień a na ubraniach do następnego prania. Więc na odpowiednik trzeba dobrze trafić a zapachowiec.pl polecam i wypróbuje na pewno nie jedne perfumy z tej strony.

Polecam perfumy ze strony zapachowiec.pl wypróbowałam wiele rozlewni jednak ta jest zdecydowanie najlepsza perfumy w bardzo przystępnej cenie a co najważniejsze długo się utrzymują ! Z pewnością będziecie zadowoleni.

Gość gość
Perfumy ze strony www.goia.pl są wyjątkowe, pachną jak oryginały a kosztują niewiele. Nie są to wody toaletowe tylko prawdziwe perfumy dlatego ich trwałość też jest bez zastrzeżeń. Polecam serdecznie tą stronę!

Gość gość
Kochani kliknijcie na stronkę galeriazapachow.pl . Sama miałam wątpliwości jak pierwszy raz zamawiałam, ale teraz nie żałuję. Piękne zapachy, a jest w czym wybierać. Zapachy są prześliczne jak oryginały... no i utrzymują się przez kilka dni :)

Gość gość
Ja mam takowe odpowiedniki. Cena 20 zl za 50ml. Polecam. Prawie kazdy zapach. 609 761 866. Piotr

Gość gość
Właśnie dostałam złotą Lacoste od zapachowiec.pl i myślę, że odpowiedniki pachną jak oryginały. Trzeba tylko trafić na dobrą firmę.

Gość lusia2555
Pozytywnie zaskoczona perfumerią www.zapachowiec.pl Faktycznie szeroki wybór a zapachy jak oryginały. Polecam Coco Chanel

Gość krysia44
Zachęcam do perfumerii www.goia.pl Jestem stałą klientką i uważam,że zapachy zasługują na rangę oryginałów. Polecam

Gość Kristen98
Używam odpowiednika Coco Chanel z zapachowiec.pl już od kilku miesięcy. Nie mam zastrzeżeń co do trwałości a zapach jak dla mnie cudowny.

Gość gość
Ja kupuję różne odpowiedniki z firmy yodeyma i bardzo dużo osób pyta mnie jakich perfum używam i gdzie mozna je kupić więc myślę że dorownuja oryginalnym

Gość Paco44949
„Ja uważam, że odpowiedniki są bardziej opłacalne, a nie są gorsze. Na stronie goia.pl można kupić wysoko stężone, trwałe i wydajne perfumy, nie wody toaletowe.. więc nie widzę przeciwwskazań do kupowania czegoś trwalszego i tańszego :)”