Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mariettka 20 lat

MAM ROZMIAR "B" I WSTYDZE BYC NAGA PRZED FACETEM / ZA MALE C*CKI!

Polecane posty

Gość Mariettka 20 lat

Mam 20 lat, Rozmiar miseczki B Facet jest zaje*isty i miał dużo fajnych dup a ja z moim B? Jestem z nim 2 lata a nadal wstydze się pokazać mu cycków ;/ Cholera... Już nawet o operacji myslałam... Dodatkowo sa takie zwykle, nieksztaltne i nie podobaja mi sie

Gość bzduryopowiadasz
Skoro jest z toba od dwoch lat, to znaczy, ze prawdopodobnie mu na tobie zalezy i nie powinnas sie wstydzic. Zreszta ja tez mam rozmiar B i faceci je uwielbiaja - sa jedrne i sterczace i przypominaja cycki mlodziutkiej dziewczyny, a kazdy samiec ma cos z pedofila, uwierz mi ;) Najwazniejsze, zebys miala zadbany dekolt, seksowna bielizne, wysmaruj cialko jakims nablyszczajacym balsamem, wyperfumuj sie i.. zrob mu dobrego lodzika, bedzie wniebowziety ;)

Gość Mariettka 20 lat
Staram się, kupiłam sobie seksowna bielizne ale zakladam ja i w sumie i tak mnie w niej nie za czesto widzi ;/ A balsamik z drobinkami świetlnymi to już dawno się zaopatrzyłam... Pokazuje mu sie w stanikach typu push-up i boje sie cały czas jak je sciaga, jest mi głupio, zapinam go i nasze "igraszki" dobiegaja końca ;/

Gość ostatnio robiłam podobny remon
no tak, B to tak jakbyś wcale nie miała :) Leć czym prędzej do lekarza i zafunduj sobie H :):):)

Gość Mariettka 20 lat
Niechce H ale C by mogło byc ;/

Gość bzduryopowiadasz
Podaruj sobie push-upy, jest teraz tyle fajnych stanikow dla malych biustow. Kup sobie olejek lawendowy, majacy wlasciwosci estrogenne i dodawaj go do balsamu, nastepnie rob sobie masaz biustu codziennie -powieksza i ujedrnia, sprawdzone. Uwierz mi, ze faceci nie zwracaja uwagi na takie detale, nie widza cellulitu, rozstepow, za grubych ud itp. Dla nich sam fakt, ze obok lezy naga kobieta jest wystarczajaco podniecajacy. Zreszta powiedz - nie staje mu przy tobie?

Gość Ploika
Nie przesadzaj! małe jest piekne:) tez to przezywałam ale juz mi mineło

Gość Mariettka 20 lat
Staje, staje już jaka sioe całujemy... Ale ja mam takie obawy, zachamowanie i najchetniej kochalabym sie z nim w staniku ;/ On mowi ze podobaja sie jemu, ze sa idealne i ze kocha mnie taka jaka jestem ale przypomina mi sie jego blond cycata babka wczesniejsza i czuje sie przy niej jak szara mysz ;/ A fakt staniczki dla B to chyba najładniejsze jakie sa. Pomasuje sie od jutra tylko kupie odpowiednie balsamy ;p

Gość bzduryopowiadasz
Ale po co od razu operacja.. Gwarantuje ci, ze faceci wola male, ale naturalne, niz duze, ale sztuczne. Mam mase kolegow z ktorymi rozmawiam czesto o seksie i wiem co nieco. Tak naprawde licza sie umiejetnosci w lozku, a nie wielkosc tego czy owego. Przy operacji jest zawsze ryzyko powiklan, a poza tym w 90% przypadkow od razu widac, ze cycki sa sztuczne. To kobiety zrobily taki nacisk na rozmiar piersi i tylka, a nie faceci. Czy on ci kiedykolwiek zasugerowal, ze masz za male, jak na jego gust?

Gość jezeli je całuje całuje
piesci to mu sie podobają

Gość tits or gtfo

Gość Mariettka 20 lat
Macie racje, ale to jest tak w srodku, we mnie... Całuje, całuje... Kurcze musze wypic piwo i sie przelamac a potem moze luzno pojdzie :)

Gość Mariettka 20 lat
A może jakbym przytyła to powieksza sie? Jestem troche za chuda i moze w tym jest tez problem?

Gość Ploika
tez chciałam troche przytyc zeby mi sie powiekszyły a teraz waze 70 i nie moge schudnąc:(

Gość Ploika
wole juz te małe niz byc gruba a przedtem wazyłam 50

Gość Mariettka 20 lat
pozostaje mi sie przyzwyczaic :)

Gość Ploika
najlepij to polubic siebie bo inaczej to nie da sie zyc bo zameczysz sie a jesli on jest zadowolony to Ty tez powinnas. wypij 100 na odwage :) pomaga

Gość wazniejszy od biustu
jej zgrabny tyleczek ! male piersi sa sexi - bo z wiekiem nie robia sie obwisle! pokaz mu pupe - np. ubierz obcisle skorzane spodnie!

Piersi trzeba ćwiczyć, tzn mięsnie które je trzymają, trzeba ćwiczyc zeby piersi były na własciwym miejscu. Plus masowac, wcierac balsamy, ujedrniać, po prostu dbac jak o kazda inna część ciała.

Gość Mariettka 20 lat
Macie racje. Coraz bardziej sie przekonuje, jutro po jego pracy wypije piwo na odwage i bede sexy ;p Nie mówie ze sa obwisle czy malo jedrne tylko ze za male ;p

Gość Po prostu szczera ...
Ja mam 21 lat, piersi tez w rozmiarze B i uwielbiam paradować nago przed moim mężczyzną :P Uwielbiam to jak na mnie patrzy :) Pokochaj siebie to jest najważniejsze :D

jeżeli to tylko przygoda to jaki problem, on(oni) też pewnie tam nie mają 22cm szaleństwa, ja mam dd ale mojemu podobają się allbo mocno duże albo tiny, zależy od mena.ps.mój mówi"przytulę twoje rozstępy" a potem jest akcja, że20-latków byśmy zawstydzili,pozdro

Gość ftgbvhbhnj
miał tyle dup? to ile twój facet ma lat? kolejna która znalazła sobie starszego fagasa :O

Gość Mariettka 20 lat
On ma 24, a zaczal spac z laskami jak mial 16 lat dtatego uwazam ze jest bardziej doswiadczony a on jest moim pierwszym facetem

Chwila! Przecież miseczka B to wcale nie są małe piersi, do przesady, z czym wy się porównujecie, z miseczkami G? Ja miałam jeszcze niedawno małe A, wyobrażacie sobie, miseczka A była na mnie no powiedzmy, że ok ale i tak troche za duża to co byście myślały gdybyście miały takie piersi?

ja tam lubie duże ale zadbane, a naturalne przeważnie jak są duże to są zwisami :/ lepsze wiec już mniejsza a jedrne ;>