Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klempnyy

dlaczego dla kobiet liczy się tylko wyglad......

Polecane posty

Gość klempnyy
ja nawet nie mam auta:(

Gość ja tez nie mam
ai prawka za to moja panna ma

Gość klaudyna2324
to zmien bajera słuchaj sory ze sie wtrace ale niesmiali chlopcy sa fajni.. jak maja ciekawa dziewczyne z ciekawa osobowoscia to ona go rozkreci.. ja tam zawsze pierwsza gadam jak trzea nie bede siedziała jak mruk.. o bele czym ale zawsze to cos.. zawsze sie na cos ciekawego trafi.. ja? ze slaska z bedzina:)

Gość klaudyna2324
auto nie jest najwazniejsze... licza sie inne wartosci w zyciu

Gość rrrrrrrrrrrrrrb
Najlepsze sa okolicznosci do tego sprzyjajace. Niektorz maja szczescie - jakies domowki, imprezy, kolezanka kolezanki, ale nie inni szukaja i szukaja. :)

Gość klaudyna2324
a ty?skad jestes?

Gość jak nie zmieni bajera to co
znam kolesi co tam mangi i inne gowna ogladaja dziewczyne nawet za reke nie trzymali oczym taki prawik moze rozmawiac z dziewczyna albo ma sie jakos gadke albo jest sie przegrany i tyle w tym temacie klaudyna2324

Gość klaudyna2324
a no nie ktorzy maja szczescie a nie ktorzy nie..nie trzeba innym zazdroscic.. zazdrosc to choroba.. lepiej sie czlowiek czuje jak cos po swojemu zrobi nawet glupie spotkanie na tym deszczu co pada:/

Gość klaudyna2324
bajero ty nooo charakterek mozna wyrobic ty sie nie buj..jak z najlepszej cipki zrobisz h..a to wszystko sie da..

Gość charakter mozna
i trzeba wyrabiac jak juz ktos pisal nikt nie ma ochoty na kluchy

Gość klaudyna2324
ale czasem fajnie miec przy sobie takie cieple kluchy..bynajmniej jak wroce rano to nie bedzie awantury hehehe

Gość rrrrrrrrrrrrrrb
Dziewczyna, ktora rano wraca juz by ze mna nie byla :)

Gość klaudyna2324
ja tylko podałam taki przyklad:P to bysmy wracali razem:) no problemo

Gość rrrrrrrrrrrrrrb
Ja sie zastanawiam z tym facetem alfa. Ciepla klucha to nie jestem, ale za jakiegos dominatora sie nie uznajde zbytnio. Na co zwracacie uwage, ze jeden koles drugiego popchnie i pokaze wyzszosc albo inteligencja/slownie?

Gość facet alfa to taki
ktory umie zarobic na zone, jak mu cos nie pasuje to jej powie a nie udaje ze wszystko jest ok musi miec po prostu jaja a nie przytakiwac we wszystkim swojej 2 polowie

Gość klaudyna2324
hmmmm ja tam nie lubie przemocy fizycznej.. po to mamy usta i rozumy zeby nimi sie poslugiwac.. rozmowa jest najwazniejsza.. a ze ktos chce si e pokazac co to on nie jest jaki silny to niech sobie worek sprawi i z nim chodzi.. nie tak nas rodzice wychowali..

Gość rrrrrrrrrrrrrrb
Aha. Juz myslalem, ze alfa to taki lysy koks, ktory ma cos do kazdego. W zwiazku trzeba tez swoje zdanie przedstawiac i nie byc obojetnym na wszelkie sprawy, to fakt.

Gość ja tez nie popieram przemocy
szczegolnie jesli chodzi o kobiety nie mogl bym podniesc reki nawet po pijaku, ale jesli np by mnie zdradzila zabil bym bez wahania

Gość rrrrrrrrrrrrrrb
gdyby mnie zdradzila, to bym wyniosl jej rzeczy i tyle.

kobiety lubią drani to przede wszystkim:) wygląd niby nie ważny a jednak,chyba prawie nikt z "Quasimodem " nie chciał by być. dotyczy to zarówno kobiet jak i mężczyzn:) PS. nie uważam ze jesteś tym tzw Quasimodem;p

Gość i tu sie roznimy
ja bez namyslu zabil bym ja i jego i nie liczyl sie z konsekwencjami

Gość klaudyna2324
jak bym widziała ze zdradził / a to pierwsze co rozmowa na ten temat potem podsumowała wnioski a potem?? hmmm to zalezy czy załuje czy nie. nikt nie jest idealny. ale bym tak zrobila jak rrrrrb

Gość rrrrrrrrrrrrrrb
Moze lubia drani, ale nie wszystkie. Np. taki DiCaprio albo ten fotograf z Top Model, oni nie wygladaja na maczo, ale laski na nich leca. :)

Gość klaudyna2324
to tez jak ktos rozumuje slowo zdrada bo jest kilka wersji..

Gość klaudyna2324
bo maja kase!!!! i dlatego

Gość Ricky7
No nie wiem czy dla kobiet liczy się tylko wygląd u facetów. Może dla niektórych tak ale dla większości raczej nie. No chyba że facet jest skrajnie brzydki to może mieć problem ze znalezieniem drugiej połówki. Nawet dla facetów nie liczy się tylko wygląd u kobiet (przynajmniej dla większości). Znam tylu przystojnych, inteligentnych i madrych facetów którzy wybrali sobie nie ładne żony a przecież mogliby mieć ładne. I nie sądzę, żeby powodem tego ze się ożenili z nie ładnymi było to że się boją ładnych kobiet bo przecież są mądrzy i inteligentni.

Gość rrrrrrrrrrrrrrb
Ja zwracam uwage glownie na wyglad.. Ale to tez nie jest tak, ze ladny i madry moze miec atrakcyjna dziewczyne. Jak jest do tego niesmialy i zobaczy gdzies fajna dziewczyne i nic nie bedzie robil, bo sie boi osmieszenie to co? Dziewczyna pierwsza podejdzie? Heh

Gość tu nie chodzi o osmieszenie
albo sie zaryzykowalo i podeszlo do potecjalnie 2 polowy albo bedzie sie zalowalo tak jak pisalem trzeba miec jaja

Gość rrrrrrrrrrrrrrb
Nie jest mi pisane miec dziewczyne albo po prostu nie zasluguje. Ale nie bede sie zalil. :)

Gość jak to nie jest
demografia mowi swoje wystarczy chciec