Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klempnyy

dlaczego dla kobiet liczy się tylko wyglad......

Polecane posty

Gość klempnyy

mój lokator mimo ze jest alkoholikiem i bije kobiety miał ich kilka a ja ciągle jestem prawiczkiem:(

Gość klempnyy
facet po wypiciu jest dość agresywny czasem jedna laskę nawet dusił i to mocno. ale ma prawie 2 metry wzrostu i jest brunetem

Gość baby sa glupie
i same sobie szykuja ten los

Oooo to coś nowego. Do tej pory czytałam tylko, że liczy się kasa i fura u faceta a teraz raptem tylko wygląd? Ale odpowiadając na Twoje pytanie. My kobiety lubimy dominujących pewnych siebie samców, tzw. samców alfa. Oczywiście czasami taka dominacja u mężczyzny kończy się przemocą wobec partnerki fizyczną tudzież psychiczną. Dlatego choć tacy mężczyźni są pociągający nierzadko związki z nimi są nietrwałe. Dlaczego Ty jesteś prawiczkiem? Bo szanująca się kobieta nie szuka ciepłych kluch! :o po za desperatkami których nikt nie chce, bądź dzieciatymi, które same nawet nie wiedzą kto jest ojcem ich dziecka. Szukaj takie, a na pewno masz u takich kobiet szanse! Niestety, ale ciepłym kluchom zostaje tylko zużyta padlina :O :P

super masz lokatora;/ Ja bym z takim nie chciała mieszkać;/ A wygląd dla kobiet nie ma wielkiego znaczenia. Znam wiele lasek które chodzą z mało przystojnymi ale inteligentnymi i zabawnymi chłopakami.

Dla każdego niezależnie od płci liczy się wygląd u partnera/ki. Potem reszta cech. Nie okłamujmy się. Dobrze dogadywać się możemy z przyjaciółmi. Z drugą połówką musimy się dobrze dogadywać i MUSI nas podniecać. Inaczej prędzej czy później do zdrady dojdzie.

Gość klempnyy
mam duża wiedzę ogólną,staram się byc miły i kulturalny i jakoś nie mogę poderwac kobiety.

Gość klempnyy
przystojny to raczej nie jestem dziewczyny często otwarcie mówiły mi iż jestem brzydki

Gość rrrrrrrrrrrrrrb
Odiweczny problem. Ja jestem przystojny (nie piszcie juz, ze kazdy na kafe taki sie czuje, bo to nudne), ale brak mi przebojowosci i dlatego dziewczyny tylko patrza i nic poza tym. Ale dobre i to. Pracuje nad tym..

A na mojej drodze los stawia wyłącznie takie, które patrzą na portfel. :P

Gość ee tam kolega ja
uroda tez nie grzesze a na brak kobiet nie narzekalem wystarczy dobry bajer i pewnosc siebie

rrrrrrrrrrrrrrb taaaa. A nie przyszło ci do głowy narcyzie, że jednej kobiecie się będziesz podobał a dla drugiej będziesz obleśny? klempnyy no to nie masz wyjścia. Zostają ci odpadki.

Wiadomo że wygląd ma znaczenie ale nie przesadzaj, wystarczy że będziesz dbał o siebie będziesz zabawny etc. Wtedy Twoje prawictwo odleci w siną dal:)

Gość rrrrrrrrrrrrrrb
Polarka, obleśni to raczej nie, ale na pewno nie w jej guście. Jest takie pojecie obiektywnie atrakcyjna osoba i dla wiekszosci ludzi bedzie dobrze wygladala

Gość klempnyy
one nie chca słuchać mojego bajeru

To co Ty im nawijasz że nikt niechce słuchać? Może po prostu za wysoko mierzysz?

Gość klaudyna2324
a przepraszam il masz lat?

Gość klempnyy
dzisiaj w rozmowie ze swoim wujkiem powiedziałem mu że nigdy się nie ożenię a on się strasznie oburzył że jak tak można myśleć i mówić ale tak jest

Gość klempnyy
26 lat już mam

Jest takie powiedzenie "każda potwora znajdzie swojego amatora" więc na Ciebie też przyjdzie czas:)

Gość klaudyna2324
to moze sie umowimy? hmmm mnie w weekend zostawił chlopak... i co ciekawe zawsze tak jest..jestes prwaiczkiem? naprawde?ooo to ja chetnie sie moge toba zaopiekowac i nie powiem fajny wiek:)

Gość rrrrrrrrrrrrrrb
A z ta "ciapla klucha" to o co chodzilo? Ze lubicie surowych facetow, absolutnie nie milych? :)

Gość rrrrrrrrrrrrrrb
*ciepłą

Gość to zmien bajera
chlopaku nikt za ciebie nie namowi dziewczyny na randke musisz miec jaja pewnie jeszcze mlody jestes ale pamietaj jedno pewnosc siebie jesli sam sie nie zakceptujesz zadna dziewczyna cie nie zakceptuje

Gość klempnyy
a skąd jesteś?

Gość ja jestem wręcz
brzydki a z kobietami nie mam problemu bo mam inne atuty które je pociągają i niektórzy sie dziwią że takie ekstra laski na mnie lecą tak że myślę że nie można tego tak upraszczać

Gość ehhe tu nie szukaj dziewczyny
bo albo tucznika znajdziesz albo pana z wasami idz na jakies disco czy na ulicy zaczep jakos maniure