Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agsas

Jaki kierunek studiow wybrac?

Polecane posty

Gość agsas

Aktorstwo? Rezyseria? Wokalistyka? Malarstwo? Dziennikarstwo i komunikacja spoleczna? Kulturoznawstwo? Socjologia? Resocjalizacja? Wiedza o teatrze? Zastanawiam sie nad tym. Kazdy kierunek by mi odpowiadal, mam wiele talentow i powinnam w nie inwestowac. Poradzcie mi co wybrac?

Gość agsas
A jakie przedmioty potrzebne sa na maturze na wokalistyke lub dziennikarstwo? Ja slyszalam ze na studia aktorskie i rezyserskie nie trzeba specjalnych przedmiotow maturalnych bo tam sa egzaminy wstepne ale do calej reszty to chyba trzeba cos wybrac?

Gość kocham takie tematy
gdzie ludzie udowadniaja jakimi sa uchylami, nie potrafiac sprawdzic prostych informacji w internecie. I tak mamy pozniej studentow - przyglupow ;/

Gość a ja mam router
Na twoim miejscu wybrałabym automatykę i robotykę, bądź inny kierunek na politechnice, żebyś za 5 lat nie płakała, ze nie masz pracy.

Gość aggas
Moi rodzice maja znajomosci. Napewno znalezli by mi prace w danym zawodzie :) w aktorstwie, rezyserii, dziennikarstwie czy nawet z wymienionych ponizszych kierunkow :) oto sie akurat nie martwie;)

Gość hoiashfoihas0eu
medcyna lub prawo :)