Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna konwalijka

a mnie intryguje czy jak facet sra to jaja sa w sedesie?

Polecane posty

Gość sfsds
jak usiadziesz na jajach to bedzie bolesne . Lepiej tego nie robić . Tylko idiota wpadlby na pomysł zeby klasc jaja na sedesie i na nich siadac .

Gość karambaanalbaala
to co wy z nimi robicie? sracie na nie? liżecie je? masrurbujecie się robiąc kupe?

Gość aminaarminaala
oblechy

musze przyznać że ten arcyciekawy topik poruszający ważny temat zwrócił moją uwagę. Korzystając z okazji chciałbym z tego miejsca oznajmić iż aby obsrać sobie jaja trzeba mieć naprawdę talent. dziękuję dobranoc🖐️

Gość metafora juljjjjanna
"kuzwa intyguje mnie to teraz co sie dzieje z jajami podczas srania???" leże :D:D:D:D !!!

Gość metafora juljjjjanna
100lec !! :D:D no nie mogę ale tu fajnie! :D

Gość zagubiona z miasta o nazwie W
a ja myślę że mu stolczyk bije o bile :D aż się trzęsą na boki a potem oni tego nie myją...

Gość uwaga wszyscy zdążycie jeszcze
mnie też to intryguje właśnie

Gość nmiol;k,po;l
intryguje mnie ta tematyka

Gość student_fizyki_ujk
przeciez to oczywiste, ze w trakcie wytaczania sie kupy i przy nachyleniu ciala do podlogi jej tor spadniecia do wody jest pochyly i nachodzi na jadra. jesli kupa twarda to jedynie musnie, a jesli rzadka to moze ochlapac trwalej.

Gość ANIA MA LECHTACZKI
dziękuję za wyjaśnienie bo mnie też to intrygowało właśnie od dawna

Gość marcccccccccccccccccin
no to nie wierz, twoja sprawa! Ale moze żeby uwierzyć spróbuj wygryzać rodzynki z winorośli swojego taty... Powinno pomóc. Polecam

Gość flajflaj
mmm...sadzonki

Uprzejmie informuję że aż wstyd bo nie znacie męskiej anatomii bo jądra są oddalone od odbytu aż 5 cm i jest praktycznie nie możliwe.Gorzej mają kobiety bo mają pochwę oddalone o 0,5 cm. Jądra nie są w miejscu waszych warg sromowych!

Gość niepowylamywany
i takie to jest wlasnie to pszenno-buraczane wychowanie...nie wiedza nic o anatomii czlowieka a jak sie cos dowiaduja to tylko na ulicy badz od takich madrych jak kilka stron wczesniej...i wylania sie to co sie wylonilo---glupota ciemnota zacofanie parafianizm...milego wieczora zycze

Gość i co drugi dzień święto
niepowylamywany zgadza się,skąd to prostctwo ma w końcu czerpać wiedzę,skoro szkoła i kościół uczą na języku polskim wyłącznie paciorka i żywotów świetych,na matematyce, numerów konta ojca dyrektora,a na wfie jezdżą na pielgrzymki do Częstochowy

uśmiałam się nieźle, nie powiem :D a co do facetów, to nie wiem, na jakich trafiają piszące w tym topiku kobiety, ale ja bliżej poznałam kilku i żaden z nich ani nie śmierdział, ani nie miał resztek kału przyklejonych do włosów łonowych, ani w ogóle nic obrzydliwego. raz się zdarzyło, że mój chłopak niezbyt miło pachniał, ale było to wynikiem choroby, więc nie robiłam z tego dramatu. dla mnie higiena osobista, szczególnie miejsc intymnych jest priorytetem i jak facet nie wygląda na takiego, co się do tego stosuje, to nawet nie zaczynam znajomości

Gość mewawwwww
pewnie w sedesie, bo gdzie? na ryju?

Gość mewawwwwwawa
nie, sra pod siebie i na ryja

Gość ghjnk
up

Gość gość
Ja jak sram to moje 5-6 cm i tak sięchowa między uda więc nie dam rady go trzymać poza klapą.