Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna konwalijka

a mnie intryguje czy jak facet sra to jaja sa w sedesie?

Polecane posty

Gość ech glupie te polki
i okres,bleeee sie padaulka nie dziwie ze wola sobie pauly ciagnac :D

Gość onarobilodamuboumi
A potem takiego brudasa wkładają do naszych czystych pipeczek i mamy kupe brudu w środku!

Gość o w morde
pewnie sobie lizecie kutasa robiąc kuoe,co? macie orgazm chłopy jak stękacie? leci wam sperma z kupą i powstaje sraka?????????????????/

Gość ech glupie te polki
bo dbam o higiene:D czytajac ten post to wspolczuje wam partnerow!! buahahahahahah

Gość onarobilodamuboumi
ciekawe ktory z was choc raaz na kilka dni czysci grzyba pewnie wszyscy czyscicie tylko na zewnątrz...

Gość zajebiste tematele nie powiem
kiedys zapytalam mojego meza,jak to jest z tymi jajami i czy nie boi sie,ze sobie je kiedys obesra.Stwierdzil,ze wisza w odpowiedniej odleglosci i nie ma szans,zeby je sobie klockiem zmyzial:) no,dowiedzialas sie?:D:classic_cool:

Gość o w morde
a ja wam obsranego łona!!!

Gość ech glupie te polki
grzyby,nadzerki i te inne swinstwa to juz macie za mlodu!! tfu! jeszcze nie wspolzyla a juz gnije:( wpierw po strupach potem ropa!!

Gość jap........
grzyba ja codziennie poczytaj o grzybicy pochwy

Gość o w morde
Ja mysle,ze jet szansa,ze obsraja jaja i kutasa... patrzcie...stękają,on zaczyna stac na bacznosc, jaja twardnieja, klocek wychodzi i musi musnąc jaja, jaja sie pobujają i dotkną kutasa...i wszystko jest obsrane...

Skoro jestesmy w temacie qupy, to przypomnial mi sie taki kawal: Dwie babcie klozetowe siedza i rozmawiaja w publicznym wc. Nagle wchodzi elegancki, starszy pan i jednej sie klania. Druga ja pyta: " znasz go?" na co pierwsza odpowiada: " znam, srywa u mnie" :)

Gość o w morde
chyba czyscicie tylko skóre na zewnątrz raz na tydzień, lepiej zobaczcie co si e pochowało w waszych łoniakach...wydłubcie te kawałki kupy z tamtąd

Gość ech glupie te polki
I TEN SMROD RYBY!!!!

Gość o w morde
heheh, widzisz Dora,jak typowy chłop,pewnie tego z kawału baba z domu wyrzuciła,bo zawsze na kiblu zostawiał ściezkę kreta

Gość o w morde
lepiej odpowiedzcie na zarzuty,bo bedziecie sami sobie te sraki lizac i palec wkłładac w dupskoo

Gość jap........
o w morde dziewicą jesteś już ciebie kocham

Gość o w morde
Ja mysle,ze jet szansa,ze obsraja jaja i kutasa... patrzcie...stękają,on zaczyna stac na bacznosc, jaja twardnieja, klocek wychodzi i musi musnąc jaja, jaja sie pobujają i dotkną kutasa...i wszystko jest obsrane... no słucham? jest tak!!! przyznajcie sie obsrusy

Gość o w morde
Ty jestes dziewicą bo masz brudny rów

Gość jap........
też lubię taką sałatkę:)

Spotyka sie 2 kumpli i jeden ma podbite oko. Na pytanie co sie stalo odpowiedzial, ze zona mu przywalila mrozonym kurczakiem. Jak to kurczakiem?! no jak sie schylala do lodowki, zobaczylem jej pupe.... no i wzialem ja od tylu... aaaaaaa nie lubi od tylu? lubi, ale nie w Carrefourze :D

Gość o w morde
hahah, dobre, wniosek jest jeden, baba nawet w sklepie jest czysta a facet nigdy,bo ma kupe na łonie

Gość o w morde
pewnie sobie lizecie kutasa robiąc kuoe,co? macie orgazm chłopy jak stękacie? leci wam sperma z kupą i powstaje sraka?????????????????/ odpowiedzcie bo mnie to ciekawi

od dzis moj facet bedzie musial myc sie przy mnie, zebym miala gwarancje, ze po wyjsciu z wc patyk i jaja sa czyste :P Czym sie rozni papuga od geja ? NICZYM to i to ma obsrany patyk :D

Gość jap........
jedyne łono co facet ma mymłon

Gość o w morde
hahaha, racja;P Każdy facet jest dziwny, kobiety sa inne, czyste, pachnące, nie sraja na picze, na wary, a oni..ptaki od kupy,od sików a jeszcze pchaja do ust,zebysmy im umyły...kobiety nie róbcie tego! nie pozwalajcie! pilnujcie ich,zeby sie mysli przy was

Gość jap........
jesteście tak wspaniałe czyściutkie że masakra

Gość o w morde
no, sam wiesz,ze tak jest, gdybys nam wytłumaczył jak to jest z tym sraniem to mize bysmy inaczej na to patrzyły

Gość FACET XXL
Kobieta za to leci krew z cipy i smrod sie roznosi. Szczegolnie w lecie :-O Musicie baby wyparzyc swoje CIPY :)