Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna konwalijka

a mnie intryguje czy jak facet sra to jaja sa w sedesie?

Polecane posty

Gość o w morde
mnie też intryguje bo facet może sobie osrać jaja i później robią mu sie takie zeschnięte strupy na jajach przylepione do kudłów a niektórzy to nawet sie bzykają z takim obsranymi jajami,

Gość jap........
nawróć się

Gość gemma arterson
nie no nie mowcie ze wtedy sobie tzrepia? nie ebde mogla spojrzec na zadnego faceta........faceci jestescie tak oblesni, jak jeszce smiecie meic jakies wymagania wobec kobiet. my ejstesmy naprawde z lepszej planety. niewinne, czyste, pachnace, a wy jestesie niehigieniczni.jak wy wogole przetrwaliscie w takiej formie i was bakterie nie zzarly. bleeeeeeeeeeeeee

Gość Cytrynkovaa
O żesz kurffa, umarłam ze śmiechu...

Gość jap........
ale,ale,ale takiego faceta byście zaruchały

Gość Coco jambooo
Jaja kupa dżambo jaja ej jaja kupa dżambo jaja ej obciągary to jest tak w warach waszych brudny ptak teraz więc weźcie mopa wyszorujcie swego chłopa Jaja kupa dżambo jaja ej jaja kupa dżambo jaja ej

Gość Coco jambooo
Może mleka lub herbatkę albo z jajek czekoladkę? Po co sięgać więc do klopa skoro zasranego trzymasz chłopa

Gość anabelala
sracie i śmierdzicie

Gość WDR - Wujek Dobra Rada :)
wy tez sracie i śmierdzicie

Gość najpiekniejsza kobieta świata
" a jak facet ma duze obwisle jaja to przeciez jest mozliwosc ze sobie obsra i nawet nie zauwazy ,kuzwa intyguje mnie to teraz co sie dzieje z jajami podczas srania???" o loool

" nie no nie mowcie ze wtedy sobie tzrepia? nie ebde mogla spojrzec na zadnego faceta........faceci jestescie tak oblesni, jak jeszce smiecie meic jakies wymagania wobec kobiet. my ejstesmy naprawde z lepszej planety. niewinne, czyste, pachnace, a wy jestesie niehigieniczni.jak wy wogole przetrwaliscie w takiej formie i was bakterie nie zzarly. bleeeeeeeeeeeeee" o lol

Gość czarnulka26
Ale się uśmiałam,masakra :)

nie wiem nawet co powiedzieć, temat zajebisty:D Ale ciekawi mnie jedno skoro sobie panowie tych jaj nie...obsrywają to dlaczego nikt z nich tu sie praktycznie nie wypowie? Nie moge ze śmiechu

"Ale ciekawi mnie jedno skoro sobie panowie tych jaj nie...obsrywają to dlaczego nikt z nich tu sie praktycznie nie wypowie?" chyba ktoś tu dokonał strasznego odkrycia

ja sie wypowiem dlaczego swojego ojca Kultura sie nie zapytasz? znasz sie troche na anatomi faceta? dlatego faceci sie nie odzywaja!

Gość dfdwrrwsugarbrown
napewno nie jest tak...newolucja by na to nie pozowlila...

Gość rotfl rotfl
Leże i kwiczę. :D :D :D Ciekawość ludzka nie zna granic!

A jeśli nie znam anatomii? ;) Po prostu się spytałam, i widzę różnicę miedzy anonimowymi wypowiedziami w necie a rozmową twarzą w twarz z ojczymem, no ale dla niektórych to jest to samo najwyraźniej

a co kogo jebie ze masz ojczyma a nie ojca? tym bardziej sie zapytaj! anatomi nie znasz? to ile masz lat ? 7?

Znać coś z teorii a z praktyki zwykle robi różnicę, i sądziłam ze i tym razem tak jest ale może się myliłam, no jednak widzę że większość woli uniknąć wypowiedzi więc więcej nie wnikam...nie musisz w ogóle tu zaglądać Piszę spontanicznie i nie będę się pierdolić z każdym słówkiem Dziękuję za uprzejmą konwersację

ale teraz sie zastanawiam czy jednak aby na pewno powiedzial prawde. pomyslcie... przy normalnym 100lcu moze i nie nakupuje sobie na jadra, ale jak ma sraczke? chyba jutro go przycisne i wydusze z niego prawde czy jak ma biegunke to kal laduje na jego jajkach

Gość @abrakadabra czary i magia
jak ma sraczkę, to się może obsrać - taki ten świat jest zasrany :>

Gość WDR - Wujek Dobra Rada :)
tjaaaa po niektórych wypowiedziach kobiet w tym temacie widzę że co niektóre z was maja n.a.j.e.b.a.n.e. we łbie :]

Gość gizzzmoWs
ale temat zajebisty, długo tak się na kafe nie uśmiałam :D