Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gruszka pietruszka

Ciąża? Poradźcie.

Polecane posty

Gość gruszka pietruszka

3 tygodnie temu, przed samym okresem (spodziewanym) byłam u ginekologa, zrobił mi usg, stwierdził że wszystko w porządku, dodam że dokładnie oglądał macicę i jajniki, potwierdził że niedługo będzie okres. Ale już prawie miesiąc go nie ma, czy to możliwe że lekarz nie zauważył ciąży? Nie mam żadnych typowych objawów...

Gość klaudyna2324
to moze zgłos sie do niego poraz kolejny i powiedz ze ci sie spuznia tyle i tyle.. przepisze ci tabletki na uregulowanie miesiaczki

Gość klaudyna2324
to zglos sie ponownie i powiedz ze ci sie spuznia tyle i tyle niech cie jedscze raz zbada. jak nie wykryje ciazy to niech ci przepisze tabsy na uregulowanie miesiaczki

Gość gruszka pietruszka
zawsze mialam nieregularny okres, niedawno odstawiłam tabletki bralam je dlugo. Nie wiem czy ciąża w ogóle wchodzi w gre

Gość gruszka pietruszka
Ale czy to możliwe że lekarz może nie zauważyć ciąży?

Gość klaudyna2324
hmmm powiem ci ze trzy tygodnie czy tam miesiac to nie jest tak malo zeby nie zauwarzyc i to jeszcze na usg.. nie ma takiej opcji.. wiesz ja tez brałam tabletki anty przez dluzszy czas i powiem ci ze teraz mam nie regularny co zawsze co do dnia miałam.. teraz mi sie potrafi spoznic do miesiaca.. i tz myslałam ze wpadłam ale nic z tego.. organizm musi teraz znowu sie unormowac po tabletkach bo przy nich byl zawirowany.. tobo czy chciałas okresu czy nie to nie przerywalas ich i organizm ogupiał