Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pan333

"jak było?" po pogrzebie

Polecane posty

kazdy temat zdominuja swoimi wypocinami ; mało stanowczy, zawsze szczery, regres i ike" o przepraszam :) na tym temacie osobiście mało pocę :P

Gość xfchvjbnm,
czopy forumowe juz sa

przeciez jestem mezczyzna a nie chlopakiem :D:D:D nie mów! masz włoski na klacie ?:)

Ubolewam Ike, zostaniesz moim chłopakiem? mogę zostać twoim panciem:P

mogę zostać twoim panciem ps. ale to będzie bolało.........:classic_cool:

A ja to sobie zapamiętam. to , że lusia się tu wpisze? czy to , że ZS ma zarośniętą klatę ?:P skoro wbijasz mi nóż w plecy- przy okazji możesz też mnie pocałować w d**ę .

To, że MS zaproponował Ci chodzenie. :D A do Pomarańczy, życie obojnaka nie bardzo znam i nie mam nic do powiedzenia na ten temat.

"kazdy temat zdominuja swoimi wypocinami ; mało stanowczy, zawsze szczery, regres i ike . Swietnie się bawią wymieniając sie światłymi i odkrywczymi uwagami na temat : zycia, związków, uczuć, pogody, urody, dup, srania itp, itd. ( dowolne skreślić)" Po pierwsze przegapiłeś Brum. Po drugie fakt, świetnie się bawimy, ale zapomniałeś dodać, że miłym urozmaiceniem jest obserwowanie sfrustrowanych pomarańczy :)

To, że MS zaproponował Ci chodzenie. chodzić będziemy mało:P

Po pierwsze przegapiłeś Brum ja jestem za dopisaniem lusi! może ostatnio nie ma czasu ale statecznie jak gałgana MSa nie było to i tak udawaliśmy, że jest:P

Tak, Pomarańczo, przegapienie Luśki to było karygodne niedopatrzenie. Wstydź się.

"Ostatni temat o pogrzebie (MS, mam nadzieje, ze jeszcze pamiętasz??!!) nawet się udał, więc tutaj też sie wpiszę" Pamiętam, jak mógłbym zapomnieć? :) "mogę zostać twoim panciem ps. ale to będzie bolało......... " Jest ryzyko - jest zabawa :classic_cool: "A ja to sobie zapamiętam" Brumko, ale Ty jesteś laska a nie chłopak...:) "Już możecie zacząć pisac na ten temat. Niezwykle interesujacy : co obojnak może wiedzieć o otaczjacym świecie skoro nie ma ptaszka ani c*pki" O, patrzcie, nawet mamy pozwolenie :) To jakiś początkujący :O Ale przynajmniej znamy źródło jej kompleksów - kłopoty z ustaleniem tożsamości :)

Zapomniałam, że jestem laska. :D Na kolegę do prawie zawsze można liczyć. :D

"chodzić będziemy mało" Przewidujesz biegi przełajowe? :P "ja jestem za dopisaniem lusi!" Ja zdecydowanie też, pomaranczę usprawiedliwia tylko jej chwilowa nieobecność. (Lusi nieobecność oczywiście)

Jak tylko ZS zadeklaruje, ze tez jest za dopisaniem lusi, o zadnym niedosycie mówić już nie będzie można ;-) z drugiej strony zas, znowu chcecie zostać zakwalifikowani jako hermetyczne środowisko, które zawsze okazuje za malo zainteresowania niezidentyfikowanym pomaranczowym?? ;-)

To "prawie" jest dlatego, żebyś nie spoczął na laurach. :)

Lusia - ja na pomarańcze jestem otwarta. I mandarynki.

I nawet chętnie porozmawiam. mam tylko prośbę, żeby rozmowa nie dotyczyła czyraków.

"czy mozesz wytlumaczyc zwrot "chcecie"???" no tak, słusznie nie rozumiesz nanoszę poprawkę - znowu Wam się chce lub nie chce, i chcemy, czy nie chcemy, chca, czy nie chcą, whatever whatever whatever .... ;-)

ten jest o pogrzebach i w zwiazku z tym przypominam ike, ze miala milczec jak grob no to pomilczałam:P

"To "prawie" jest dlatego, żebyś nie spoczął na laurach" Ale ja lubie spoczywać... ;) "no tak, słusznie nie rozumiesz nanoszę poprawkę - znowu Wam się chce lub nie chce, i chcemy, czy nie chcemy, chca, czy nie chcą, whatever whatever whatever ...." W końcu i tak się okazuje, że to MÓJ komputer :classic_cool: