Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pan333

"jak było?" po pogrzebie

Polecane posty

Zapytałem swojej dziewczyny "jak było?" gdy zadzwoniła do mnie jak wróciła z pogrzebu swojej ciotki. Wkurzyła się strasznie i wyzwała mnie od najgorszych. Czy to naprawdę tak obraźliwe pytanie?

Gość ytujytikuykuy
zależy z jakim tonem to powiedziałeś

Gość Kafe poradnik
Pytanie "jak było" to pytanie z kategorii tych ciekawskich. A pogrzeb to nie sensacja to smutek, żal.

Gość nie obrazliwe i zalezy czy
i co jeszce dodałes

Zrobiłem lekką pałze i probowałem powiedziec to spokojnie i z uczuciem. Mam szacunek do takich rzeczy. A chciałem jakos tylko zagadać.

Gość no ale zaproponujcie jak
inaczej spytac o to jak bylo na pogrzebie, zeby brzmiało "godnie". Nie pytanie i nie skomentowanie tez do eleganckich zachowan nie nalezy. Moze "jak bylo" jest skrótem, ale w sumie nic nagannego.

Nic nie dodałem, powiedziała ze jestem pojebany i rzuciła telefonem.

Gość ereret
powinien spytac: dobrze sie bawilas kochanie? lub: i jak tam ciocia wygladala?

Gość ku
mogles zapytac "wrocilas? wszystko dobrze?" :)

Gość ku
chociaz wlasciiwe "wszytsko dobrze" tez nie brzmi lepiej

Gość Kafe poradnik
Przeproś ją i powiedz , że chodziło Ci o jej uczucia, o to jak przeżyła to.

Przeprosiłem kilka razy i nic. Dalej jestem pojebanym chamem, egoista i zjebem. Z którym nie chce mieć nic wspólnego.

Gość Michal Marchlewski
miała dziewczyna rację - ale masz gościu zrypany berecik :(

Gość ehehehe
pan333 spoko gościu, ja też czasem coś palnę byle zagadać czy coś, a nie mam nic złego na myśli. Gożej że niektórzy nie mają wyczucia do takich sytacji, jak by cię znała to by pewnie wiedziała że po prostu coś bezsensu palnąłeś. Najlepszy tekst mój znajomy walnął do drugiego. Poznał jego brata który zaraz się zmył. wizualnie są przeciwieństwami, więc tamten- co, za cholere nie podobny do mnie nie? a tamten chciał coś poprostu odpowiedzieć i wystrzelił- "noo, jak po innym majstrze...." ehehehe

Gość tepeptep
powinna odpowiedziec: jakto na pogrzebie i tyle, po co sie zaraz smiertelnie obrazac, chociaz smiertelnie nie jest dobrym slowem w tej sytuacji:P

"Przeprosiłem kilka razy i nic. Dalej jestem poj**anym chamem, egoista i zj**em. Z którym nie chce mieć nic wspólnego" Pogrzeb był tylko pretekstem żeby się z Tobą rozstać. Odpuść sobie, to prostaczka. Opieprza Cię za "jak było" słowami, które nie bardzo pasują do żałoby. Pomijając fakt, że ciągłe wałkowanie tematu i sztuczne nadmuchiwanie problemu świadczy tylko o tym, że sprawia jej wyraźną przyjemność wyżywanie się na Tobie. Chcesz być chłopcem do bicia? Baw się z nią dalej.

ewentualnie na pogrzebie było źle i kobieta ,jak to kobieta, wyżyła się na pierwszej lepszej osobie a ty niechcący byłeś pod ręką żeby tak każdy rozstawał się po małej "uprzejmej" wymianie zdań ............

Dalej jestem poj**anym chamem, egoista i zj**em. Z którym nie chce mieć nic wspólnego." czy masz jeszcze jakies wątpliwości ? :D

e tam to zależy czy jest pojebem jeden dzień- bo lasce jeszcze nie przeszło czy miesiąc przeprosił i niech spokojnie odczeka aż pannie klepki wrócą na swoje miejsce

jak inaczej spytac o to jak bylo na pogrzebie, zeby brzmiało "godnie". trzeba lezec krzyzem na ziemi, wokol znicze, podobizna jk w reku i pytasz czy nie bylo tam ruskiej trumny

trzeba lezec krzyzem na ziemi, wokol znicze, podobizna jk w reku i pytasz czy nie bylo tam ruskiej trumny ma to sens! bo słowo pojeb byłoby w pełni uzasadnione i nie byłoby o co się gniewać :P

"przeprosił i niech spokojnie odczeka aż pannie klepki wrócą na swoje miejsce" Ja bym sugerował, żeby rozejrzał sie za taką, która ma mniej narąbane w głowie...

Ja bym sugerował, żeby rozejrzał sie za taką, która ma mniej narąbane w głowie... obawiam się , że nie znajdzie nie każda może być tak doskonała jak ja :P

jak było??? hmmm no pytanie typu kleszcz :-) ale to nie kwalifikuje do wyzywania ciebie od zjebów. Nikt nie wie jak się zachowywać w takich sytuacjach i co mówić i to "jak było" wcale nie jest złe według mnie

Ja bym sugerował, żeby rozejrzał sie za taką, która ma mniej narąbane w głowie... poprzez zastosowanie prostego testu - pytajac nowa panienke jak bylo na ostatnim pogrzebie na ktorym byla

która ma mniej narąbane w głowie..." a ja dodam : i taką która będzie go poważnie traktowała

"trzeba lezec krzyzem na ziemi, wokol znicze, podobizna jk w reku i pytasz czy nie bylo tam ruskiej trumny" Nie zapominaj o transparencie "ODDAICIE KŻYŻE MJASTU" ;)

jak dorośniecie:P na razie obowiązuje was dzień dziecka :P