Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Co mnie dziabło?

Co mnie ugryzło? Albo: gryzie

Polecane posty

Gość Co mnie dziabło?

Od kilku dni co prawie noc przybywa mi podejrzane ugryzienie. To nie jest komar, komar zostawia "rozlanego bąbla" przy drapaniu, to sprawia, że naokoło widocznego ugryzienia się tworzy 4-5cm twardy guzek. Ugryzienie jest lekko ciepłe. Swędzi strasznie, po kilku dniach znika bez śladu, przestaje swędzieć po dniu. Ale nie wiem co to ;/ Nie mam żadnych zwierząt ani egzotycznych robali

Gość pooolaraksa
pluskwy

Gość Co mnie dziabło?
Pluskwy to nie są - sprawdzilam i nie mam zaczerwienienia ani krostek, mam tylko opuchnięcie i jakby guzek, ale dziękuję za sugestię :) Odrzuciłam ugryzienia komara, pająka, kleszcz, meszki, pluskwy. Ech, co mnie ugryzło?

Gość ku muchozol czy inny
raid w sprayu na owady zamknij to pomieszczenie, wypsikaj we wszystkich kątach i zostaw na kilka godizn potem wywietrz i napawaj sie trupami Twych wrogów :) Kiedyś też mnie coś gryzło nocą, zrobiłam tak - okazało się że mieszkało sobie sporo much, choć żadnej nie widziałam nigdy. wywietrzyłam odkurzyłam i ok

Gość tururururu
To na pewno nie pajak, nie sa w stanie w wiekszosci przypadkow przebic skory, a jelsi juz sie trafi na spory okaz ktory bylby w stanie to i tak tylko w odruchu samoobrony "kasaja". Stawiam na pluskwe, popatrz czy na scianie gdzies nie pojawily Ci sie czerwone male kropki, moze byc nawet jedna - one takie zostawiaja. Opis sladu sie mniejwiecej zgadza.