Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jennifer8787***

wieczorek sie zaczal

Polecane posty

dziecko spi a my zaraz zacynamy nasz cowieny rytułał:D kocham was chcialabym was przeprosic za wszystkie wyzwiska skierowane w wasza strone ,wybaczycie? chce sie z wami pojednać -to nie żart

bede jarac za jakies 10 minut ,ale nie o tym.. jestem glupia ,brzydka i wy doskonale o tym wiecie ..jak tak dzisiaj po mnie bluzgaliscie zrobilo mi sie przykro..na prawde ..chociaz udawalam ze wszystko jest ok

laska z toba wszystko gites?przecie ty krolowa kafe to my jestesmy brzydkie glupie biedne i w dodatku ci zazdroscimy wiec wyluzuj :)

Gość fotełła
za duzo slow padlo😭 ja tak szybko nie zapominam. Nie wierze w twoja skruche. znowu sie nabijasz a my bedziemy nabijac sie z ciebie. I wcale nie jest ci przykro

Gość fotełła
no i jeszcze paszkwile ktore maja czyscic ci buty...:O wiesz co... gon sie!

poza tym jak mozna cie nie kochac gdyby nie twoj dzisiejszy topik to bylaby totalna nuda na kafe wiec laska idz zajaraj i nie zapomnij 69 ,trzym sie

najbardziej nurtuje mnie pytanie az tak zle z moim ryjem konska meska i co jeszcze masakra ..samoocene mam -10 ,maz ma dosyc sluchania o tym ze porownuje sie do konia ale wy jestescie obiektywni i pewnie to prada ze jestem kaszalotem i kobyłą..........

Gość ciemno
ee tam, masz ładne oczy :) no ale przesadziłas kilka razy, kilka Twoich wypowiedzi bylo w stylu 'nowobogadzkim', mnie tez to sie nie podobalo ;/

wiem ,chamska bylam i zaluje ,nie znam was ale podejrzewam ze jestescie normalni to ja jestem ta debilka calego cafe;)do tego tepa i brzydka no i ryj konia albo trans

Gość fotełła
jak dla mnie jedyne co to masz ladne oczy a twarz to naprawde masz końską:( nic na to nie poradzimy:( nie jestes tak idealna jak myslalas no...

do konia nie jestes podobna ale glupia jak but najpierw prowokujesz a teraz ci zle jesli to w ogole prawda bo jakos wierzyc mi sie nie chce.

juz teraz chyba nie uwierze w to odkrecanie ,nie podszyw zle mi mam wyrzuty...za na was najezdzalam ,chetnie w ramach przeprosin postawilabym wam browarka:

Gość cdbhjb
jestes taka bogata i tylko na browarka cie stac?idz idealna dziewczyno zajarac i idz spac bo we lbie ci sie poprzewracalo. I tak nikt ci w twoja skruche nie uwierzy. Nie po tym co dzisiaj pisalas.

Oj oj biedna Jenny znów się nudzi i wkręta gotowa:) wszystkie biedne robaczki zaczynają pogawędkę jak z dobrą kumpelą... A fuj fuj fuj