Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

RudowłosaElisa

I'm falling apart, barely breathing:)

Polecane posty

Gość niepijejuz
czemuu?

nie wiem umówiliśmy się na randkę było cudownie, potem poszliśmy na spacer romantyczny, zapewniał, ze mu się podobam, że chciałby coś dalej więc dałam się zaprosić znowu i...no właśnie cisza:( Nie przyszedł, telefon wyłączony, gg niedostępny na maile nie odpowiada:( Nie wiem co się stało:(:(:(

Może pracuje, wypadło mu coś pilnego, rozchorował się, wyjechał, kanarek mu zdechł..., a może ma Cię w nosie, ale tego nie wiesz i póki co niepotrzebnie lamentujesz.

Carrie :D hejka! Nie to nie on, poznaliśmy się na necie, on jest z sąsiedniego miasta:( Kurwa ja to mam pecha, kończe z moim poszukiwaniem chłopaków oficjalnie!!!!

To nie bombarduj go pociskami z każdej strony, tylko daj szansę na wytłumaczenie się, jak/jeśli znajdzie czas.

Gość RomanoSeximacher
no to pokaż to foto pasztecie;)

Gość Aldonkaaa
na kafe każdy jest piekny heheh

no dobra przyznaje sie jestem brzydka:( Po prostu chciałam sobie podnieść samoocenę:( a ten gośc pewnie nie chciał mnie bo wstydził się takiej brzyduli:(

Gość olej go
i jest pewna zasada randkowania- nigdy nie zgadzaj się od razu na kolejne spotkanie, ściemniaj ze musisz spojrzeć do kalendarza nie pokazuj że ci zalezy bo jesteś spalona .Faceci nie lubią mieć wszystkiego jak na dłoni takie cos ich nudzi

olej go:( rada za wczasu teraz mi to mówisz? Ej ale serio ja jestem brzydka:( pisałam, że jestem piękna ale nie jestem tylko ruda, brzydka i jeszcze samotnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Gość trzeba było się pochwalić
ze sie idzie na randke to by sie dostało rade wczesniej :D

Gość smatsgruuuikihnf
nie xhce si sie spac?? woloiszspedzac czas na durnym rozpamietywaniu

Gość hgjbniomlp;,mlnkbvj
01:21 [zgłoś do usunięcia] smatsgruuuikihnf nie xhce si sie spac?? woloiszspedzac czas na durnym rozpamietywaniu 01:22 [zgłoś do usunięcia] RudowłosaElisa nie chce a tobie? ...a dalej było niebo w którym wreszcie spotkałam ciebie lecz za późno jest na miłość, gdy spędzimy wieczność w niebie. Szukam----> 01:25 [zgłoś do usunięcia] dyrektore a ja oglądam House'a i podoba mi się ta panji doktro bzyknąłbym ją w tym kitlu DYREKTORE PISZESZ NA POMARFANCZOWO POD TYM NICKIEM TEZ W INNYM TOPICU ALE FTOPA :d:d:d

Gość smatsgruuuikihnf
ja robie ciekawsze rzeczy niz ty, moje zycie nie kreci sie wokol jednego faceta i jakiejs randki

Gość po przeczytaniu topiku szczeka
dyrektore 👄 jak napisałam na topiku tej rozwydrzonej dziwuchy prawie sie łapie do bycia twoim dziewczeciem 🖐️ nie wiem tylko, czy te 2 pkt ktorych nie spełniam sa istotne. a co do autorki, to na okolicznosc bycia porzucona zacytuje ci sama ciebie: 11:13 [zgłoś do usunięcia]RudowłosaElisa a co ma ukrywać znam swoją wartośc i wiem jak wyglądam! Sory bo może zabrzmi to nieskromnie ale kafe nie widziało jeszcze takiego piękna widocznie ten facet juz widział 🖐️ a moze chciał jeszcze osobowosc w bonusie? ;)