Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mateusz1968

Akt desperacji

Polecane posty

Gość Mateusz1968

Nie muszę pisać jak niewymownie jest mi wstyd,nigdy nie myślałem że znajdę się w takiej sytuacji,niestety jestem doprowadzony do ostateczności,Mieszkam z córką 13 letnią w wynajmowanym mieszkaniu na początku zaraz po rozwodzie wszystko się jakoś układało było skromnie ale przynajmniej bez strachu do momentu kiedy nie straciłem pracy ..od tego momentu zaczęła się równia pochyła pukałem do każdych drzwi wykonałem tysiące telefonów i nic ... zadłużenie rosło wszystkie pieniądze które pożyczyłem zaraz oddawałem wlasciceielowi blednę kolo .Na ta chwile mam trzy tysiące zadłużenia za mieszkanie ale nie to jest największym problemem az wstyd napisać najgorsze doszło już do tego ze nie mamy co jeść sam mniej jem żeby dać córce .....cokolwiek jestem na skraju załamania. Mam już pracę rozworzę pizze za 50 zł dziennie. Wiem ze jest pełno naciągaczy i podany prze ze mnie nr konta będzie "raził" w oczy ale nie mam wyboru ratuje mnie nawet 10 zl .Numeru telefonu nie podaje w treści ,zapraszam na maila podam adres i telefon każdemu podziękuje osobiście ......Bank bzwbk 34 1090 2835 0000 0001 1447 4071 Mateusz Graczyk z góry dziękuję za każda złotówkę mateuszgraczyk1968@interia.pl

Gość jahahahahapapapa
nowy sposob zebractwa? http://www.google.pl/search?sourceid=chrome&ie=UTF-8&q=Nie+musz%C4%99+pisa%C4%87+jak+niewymownie+jest+mi+wstyd,nigdy+nie+my%C5%9Bla%C5%82em+%C5%BCe+znajd%C4%99+si%C4%99+w+takiej+sytuacji,niestety+jestem+doprowadzony+do+ostateczno%C5%9Bci,Mieszkam+z+c%C3%B3rk%C4%85+13+letni%C4%85+w+wynajmowanym+mieszkaniu+na+pocz%C4%85tku+zaraz+po+rozwodzie+wszystko+si%C4%99+jako%C5%9B+uk%C5%82ada%C5%82o+by%C5%82o+skromnie+ale+przynajmniej+bez+strachu+do+momentu+kiedy+nie+straci%C5%82em+pracy+..od+tego+momentu+zacz%C4%99%C5%82a+si%C4%99+r%C3%B3wnia+pochy%C5%82a+puka%C5%82em+do+ka%C5%BCdych+drzwi+wykona%C5%82em+tysi%C4%85ce+telefon%C3%B3w+i+nic+...+zad%C5%82u%C5%BCenie+ros%C5%82o+wszystkie+pieni%C4%85dze+k spierdzielaj naciagaczu do roboty!!!