Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ONE BYŁY JUŻ MODELKAMI

SKANDAL W TOPMODEL !!! WYZNANIA ZUZY !!!

Polecane posty

Gość ONE BYŁY JUŻ MODELKAMI

PATRZ: > http://forums.thefashionspot.com/f52/kasia-smolinska-66683.html Program "Top model. Zostań modelką" jak sama nazwa wskazuje jest przeznaczony dla dziewczyn, które pretendują do tego, żeby otrzymać miano modelki. Nazwa niewiele ma wspólnego z programem. Niektóre z finalistek polskiej edycji "Top model" miały już do czynienia z modelingiem. Nie mówimy o jakiś tam amatorskich sesjach. Piękna Kasia Smolińska pracowała dla polskiej i włoskiej agencji modelek. Również skromna i nieśmiała Paulina Papierska, która na każdym kroku podkreśla, że jest z małej miejscowości i chciałaby się z niej wybić pracowała jako modelka. Jej profil na stronie Castingo.pl został skasowany w ciągu ostatnich dni. W trakcie show opowiadała, że pierwszy raz stoi przed kamerą. W jednym z komentarzy na profilu programu na Facebooku Zula napisała wprost: 13nastki tylko ja i marta szulawiak bylysmy bez doswiadczenia jakiego kolwiek! (pisownia oryginalna). Program został stworzony dla wszystkich, które marzą o karierze modelki. Jak widać niektóre podeszły do roli bardzo aktorsko i w ten sposób chcą zostać modelkami.

Gość byłoby fajnie, gdyby jeszcze
kogoś to obchodziło

Gość nie oszukuj aldona
mnie obchodzi mam orgazm jak to oglądam

Gość czy to znaczy, ze ona
wygrala top model?

Gość ciekawskaciekawska
szkoda Zuli ! Powinna jeszcze być w tym programie ! I faktycznie co tam robią modelki ??? Tam powinny brać udział nowe dziewczyny które z ta branzą nie miały jeszcze nic wspólnego, Po za tym pani Krupa puszczała oko do jednej z uczestniczek wiec napewno sie znają . Jak wszedzie , szitwa.