Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ulalallal

to sie k*rwa narobilo

Polecane posty

"dodaj, ze klapke rozwalil przy poprzednim wyrwaniu i teraz zostala ci tylko klapa od kibla, a to juz godzi w twoje wartosci chrzescijanskie" a w dodatku nie chce Cie brac jak lezysz krzyzem

żegnaj nadziejo! witaj majko! skoro wbijasz mi nóż w plecy- przy okazji możesz też mnie pocałować w d**ę .

ike ja już nie nadążam z liczbą waszych topików, działacie niczym terroryści internetowi

Gość ulalallal
czemu tu nikogo nie ma ? juz od kilkunastu minut nikt nic nie mowi

"a Ty chcialabys bardzo postawic na swoim i trzasnac klapką" Mam deja vu nauczona doświadczeniem z innego topu czy nie będzie niestosownie jak zapytam; jak było?

świstak jak świstoklik:) skoro wbijasz mi nóż w plecy- przy okazji możesz też mnie pocałować w d**ę .

dym jak dymać skoro wbijasz mi nóż w plecy- przy okazji możesz też mnie pocałować w d**ę .

przegrałeś :P skoro wbijasz mi nóż w plecy- przy okazji możesz też mnie pocałować w d**ę .

przegrałeś tak mialas myslec zgada się miałam myśleć zgodnie z prawdą :P i dla przypomnienia skoro wbijasz mi nóż w plecy- przy okazji możesz też mnie pocałować w d**ę .

zadek jak zadek i widz ,że: skoro wbijasz mi nóż w plecy- przy okazji możesz też mnie pocałować w d**ę .