Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość monika anna maria

Dziwna blokada wobec mężczyzn-co robic?

Polecane posty

Gość monika anna maria
turkusek z tymi kolegami wychodze czasem na piwko czy cos:) karate?to raczej nie dla mnie hihihi pracuje z samymi kobietami i cięzko jest kogos poznac,studia skonczylam.... kurcze tak abrdzo chcialabym umiec zagadac,usmiechnac to obcego faceta,dac mu sygnal ze mi wpadl w oko.....tyle okazji tracę:(

monika anna maria tak mam blokade jesli zupelnie kogos nie znam....chyba ze to juz jest ktoras z kolei to nie " - czyli chodzi o czestotliwosc zderzen z blokadą? moze czas zainwestowac w jakies poduszki powietrzne

Gość monika anna maria
"najpierw kimś piszesz i z jednej strony chcesz się spotkać , a z drugiej czegoś się boisz"-dokladnie tak jest!!!!!szczegolnie jak mialam sie spotkac z kims poznanym na portalu randkowym....o czym to swiadczy?nasuwa ci sie jakis wniosek?

Gość zajebisty27
"najpierw kimś piszesz i z jednej strony chcesz się spotkać , a z drugiej czegoś się boisz"-dokladnie tak jest!!!!!szczegolnie jak mialam sie spotkac z kims poznanym na portalu randkowym....o czym to swiadczy?nasuwa ci sie jakis wniosek? wniosek to nie, ale dziewczyna którą ostatnio poznałem tak ma i też się zastanawiam co z tym zrobić, przecież nie można tworzyć relacji jak się nie jest w stanie spotkać

Gość zajebisty27
a jest piękna, mądra i w ogóle w moim typie :)

Gość Yaro 12500
masz jakąś lekką fobię, może społeczną ewentualnie nieśmiałość. Może tak masz i już - jeżeli to jest lekkie nie ma sensu leczyć. Spróbuj zażywać magnez :) wiem ze taka prosta rada ale ogólnie pomaga na nerwice. Skąd jesteś? Do facetów lepiej podchodzić ostrożnie jednak nie aż tak ekstremalnie ostrożnie. Spróbuj znaleźć jakieś koleżanki i z nimi iść na miasto.

Gość monika anna maria
Yaro 12500---niesmiala jestem ale bez przesady:) jestem z wlkp.:)

Gość zajebisty27
autorko może mi podpowiedz co by cię ośmieliło? co mam zrobić z tą dziewczyną

Gość monika anna maria
nie wiem:) musisz ją przekonac ze naprawde ci na niej zalezy...utrzymywac kontakt z nia,ntersowac sie jej sprawami,mowic komplementy itp.

Gość monika anna maria
niech poczuje ze naprawde tobie na niej zalezy,ze moze ci zaufac,ze bedziesz ja wspierac itp.

Gość zajebisty27
wszystko to niby robię może to jest faktycznie fobia z poprzedniego życia

Gość monika anna maria
moze;) jesli przekona sie do ciebie to ją zdobędzisz tylko musisz byc wytrwaly,nie popędzaj jej,zaprzyjaznij sie z nia,ona musi sama sie do ciebie przekonac:)

Gość zajebisty27
ona jest przekonana do mnie raczej, zresztą już się spotkaliśmy dwa razy, ale teraz znowu ją to dopadło, na początku myśłałem że robi mnie w chu ja ale faktycznie na tych randkach była taka jakby nieobecna i mało co mówiła - musiałem zapytać żeby coś powiedziała a jak ją dotknąłem do pleców to zrobiła się jakby sztywna- wtedy myślałem że to z podniecenia :)