Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zakochany29

Proszę nie mówicie tego facetowi - Jesteś wspaniałym facetem...

Polecane posty

Gość Zakochany29

Ostatnimi czasy zakończyłem związek z dziewczyną w średnio miły z jej strony sposób. Zadzwoniła i powiedziała, że idzie do innego i byłem w stanie to zrozumieć, ma takie prawo, nic na siłę. Było mi bardzo smutno, a ona do mnie jeszcze wyjechała z tekstem : Jesteś cudownym wspaniałym wartościowym facetem, na pewno znajdziesz sobie w życiu fajną dziewczynę... Kur..da kobiety weźcie zrozumcie , że taki tekst to jak obelga dla faceta i poniżenie maksymlne!!! Już wolał bym dużo bardziej , żeby mi szczerze powiedziała "SPIERDALAJ idę do innego" wkurzył bym się, ale by to tak nie bolało. A nie takie pieprzenie i ściema. Jakbym był dla niej takim wspaniałym facetem to powinna chcieć być ze mną. A tak to zwykłe poniżające kłamstwo ! Podobnie jak z tekstem - Zostańmy przyjaciółmi ! Już lepiej powiedzcie UCZCIWIE facetowi PIERDOL SIĘ !!! To będzie choć gram szacunku oznaczało, że macie do niego !

Gość i tak
masz racje... albo tekst: jesteś az dobry dla mnie, nie zasługujesz na mnie... kurwy u sucze jebane

Gość i tak
właśnie zesrałem się w majty strasznie smierdzi, mamusia gdzies poszła i nie mam mi kto zmienić pieluchy :O

Gość superbitch
faceci tez mowią takie texty kobietom, taki zwyczaj, falszywa zyczliwosc, hipokryzja i zaklamanie, idzcie sie wszyscy jebac z takimi textami :D:D

Gość ojojojojoj
to sie nazywa osloda na pozegnanie :-P Nie zalamuj sie, przechoruj jak Polpasiec, wez leki w postaci intensywnej pracy, spotkan z przyjaciolmi, rodzina i do nastepnego zakochania. Jak bediesz mial szczescie, to nawet mozesz sie ozenic , na swoje nieszczescie :-P

Nie znam kobiety, która powiedziałaby do faceta z którym się spotykała: spierdalaj rzucam cię dla innego. znam za to same, które w takich wypadkach mówią: fajny ciebie facet ale nie dla mnie, ostańmy przyjaciółmi lub wiesz nie chce się teraz z nikim wiązać. To standardowe zamienniki "spierdalaj" ubrane w ładne słowa. I raczej się tego nie zmieni, bo człowiek mając poczucie winy, ze nie odwzajemnia uczucia stara się być w miarę delikatny w słowach

"fajny ciebie facet ale nie dla mnie, ostańmy przyjaciółmi lub wiesz nie chce się teraz z nikim wiązać." Oj... Ile ja się tego nasłuchałem w życiu. I tym bardziej dziwne, ze mówily mi to dziewczyny ktore mi się podobały. Zbieg okoliczności? Nie sądzę. Gdziekolwiek nie próbowałem - w moim mieście, 50km 100km, wszędzie to samo.

I dobrze Darker napisał w jednym temacie - ile można? Trzeba odpuścić sobie skoro plany zawsze zostają spalone na panewce.

Gość jakby mi jakas tak pojechala
to tylko bym sie cieszyl, ze okazalo sie jaka z niej tepa idiotka i ze wiecej mojego czasu nie zmarnowala 🖐️

Gość oho drugi Darker na forum
a kto? Arqen

Arqen - pewnie z drugiej strony to brzmi strasznie, ale uwierz, kiedy chcesz się z kimś rozstać i zdajesz sobie sprawę np. że ten facet spełnia wszystkie twoje kryteria, powinnaś być w nim zakochana wszystko byłoby takie proste jakbyś była w nim zakochana...no ale nie jesteś. i co teraz? starałam się zazwyczaj nie raczyć faceta takim oklepanym tekstem ale nie potrafiłabym mu powiedzieć " spierdalaj" tym bardziej że miałam poczucie winy, że nie umiem wzbudzić w sobie tych uczuć. czasem albo od razu jest zauroczenie albo nic nie ma i już nie będzie.co nie znaczy że nie warto szukać

Gość Zakochany29
Ja byłem z taką z którą zaiskrzyło, ale odeszła do innego z takim tekstem z dupy bolącym jak ... Wolał bym uczciwe SPIERDALAJ / PIERDOL SIĘ "moje imię" - idę do innego !!! Ostre, ale szczere i uczciwe ! Bo przecież tak naprawdę myślała. Miałbym do niej trochę szacunku, że chociaż na koniec była do mnie szczera i uczciwa, a nie zakłamana do zakochanego w niej faceta !!! A tak sam chciałem jej powiedzieć - WEŹ DZIEWCZYNO NIE PIERDOL !!! Ale nie mogłem bo ja ją kochałem.

widzisz od niej wymagałeś by użyła brutalnych słów a sam też ich nie użyłeś mimo ze chciałeś. bo zazwyczaj normalny człowiek nie lubi z rozmysłem sprawiać bólu drugiej osobie

Gość Zakochany29
Ja ją kochałem, ona miała mnie gdzieś bo to pokazała. Ja kochałem więc nie mogłem. Ona miała mnie za śmiecia i poszła do innego Ucziwość kurwa !!!

"Ja ją kochałem, ona miała mnie gdzieś bo to pokazała. Ja kochałem więc nie mogłem. Ona miała mnie za śmiecia i poszła do innego Ucziwość k**wa !!!" Tylko,ze ta uczciwosc dziala w dwie strony. Dokladnie to samo mowicie na pozegnanie albo wrecz bardzo brutalnie konczycie zwiazek mowiac "kocham inna" lub "juz nie kocham cie" ewentualnie nie odbieracie telefonow, unikacie kontaktu czyli w prymitywny sposob konczycie zwiazki. Uczciwosc jest wtedy, jak nie przyprawia sie rogow sobie nawzajem a tak to walic taki zwiazek, jak sa skoki w bok, widocznie nie byles zbyt dobry a dziewczyna na oslode rzucila Ci haslo o tym, ze jestes wspanialy ....

Gość justa..,,
moim zdaniem dziwnie to odbierasz, a to z racji tego ze jestes wkurzony na maxa ze cie zostawila. teksty typu "jestes swietnym facetem ale..." sa jak najbardziej prawdziwe! po prostu nie poczula nic do ciebie i chce sie rozstac ale mimo to nadal uwaza ze jestes swietny, ciesz sie ze sie z toba nie spotyka ot tak bez uczucia poki sie w kims nie zakocha.

"teksty typu "jestes swietnym facetem ale..." sa jak najbardziej prawdziwe!" HAHAHAHAHAHA!!!

Gość Zakochany29
Takie teskty są z dupy , bo są nie szczere ! Wolał bym uczciwe "SPIERDALAJ idę do innego", niż ściemniane i kłamliwe "jesteś wspaniałym facetem (ale nie chcę Cię widzieć i nie bój się powiem Ci cześć jak się spotkamy)".

Gość Jeszcze mąż
Ja swojej żonie powiedziałem krótko i na temat: "Łączy nas tylko dziecko i kontaktuj się w sprawie z nim związanych". Przepraszała mnie, ale powiedziałem wprost "nie przyjmuję przeprosin, bo nie będę kłamał, że przebaczyłem".

Gość Jeszcze mąż
oczywiście sprawach Innymi słowy znaczyło to "pierdol się".

Gość Bert Lavabo
Kobiety nie mają jaj, żeby powiedzieć prawdę prosto w oczy, cała masa facetów również. Ale z tego co piszesz wynika, że taki tekst wkurzył Cię kto wie czy nie bardziej niż spier***** więc powkurzasz się i Ci minie. Ale ogólnie współczuję Ci sytuacji - i nie rozumiem, jak można się z kimś wiązać, nie będąc jeszcze "rozwiązanym" z poprzednim kimś. Przecież to najprostsza droga do narobienia komuś gówna w życiu. Ale to nie tylko dziewczyny tak mają. __ http://PrezesaCzarnaKuchnia.notlong.com

Gość rozumiem co czujesz
Jeszcze maz - odeszla do innego czy Ty przestales kochac ?

Gość Zakochany29
Odeszła do innego. Ja kochałem ją bardzo. A ona mi serce i miłość rozpierdoliła na kawałki ! I jeszcze taki tekst z dupy. Naprawdę wolał bym aby powiedziała PIERDOL SIĘ- IDĘ DO INNEGO ! A nie takie zakłamane pieprzenie jaki to jestem wspaniały. Mam w dupie pieprzenie mi takich wspaniałości. Jak byłem z nią nie musiła mi nic takiego mówić. Wystarczyło, że była przy mnie.

Panowie! A moze mężczyźni są lepsi w tym względzie? ja słyszałam teksty pt." nie zasługuję na ciebie", "nie dorosłem do takiej kobiety jak ty" itp. A i jeszcze raz zostało mi przekazane przez wspólnego znajomego, ze facet, który za mna biegał, słodził i sprawił że się wkręciłam, powiedział, ze chyba jestem zbyt silna osobowości dla niego. Mi nie mógł powiedziec dlaczego z dnia na dzień zaczał milczeć? To nie kwestia płci tylko ludzi i odpowiedzialności za słowa, czyny. A normalne kończenie związku to sprawa tzw. odwagi cywilnej, która co raz mnie jest popularna.

Też bym wolał aby dziewczyna była szczera i jak ma mnie gdzieś i traktuje jak szmatę to niech powie wprost : PIERDOL SIĘ !!! A nie kłamstwa w stylu : "jesteś wspaniałym facetem" blebleble To boli dużo bardziej. Prawdziwe PIERDOL SIĘ jest pokazaniem tego co się myśli, szczególnie jeśli tak jest gdy dziewczyna traktuje Cię jak gówno w zamian za miłość :(

Albo nawet JEBAJ SIE, SRAM NA CIEBIE, MAM CIĘ W DUPIE, CHUJ Z TOBĄ, WYPIERDALAJ. Poważnie. To dużo mniej by bolało. Wolał bym taki tekst niż zakłamane "oh, wiesz jesteś wspaniałym facetem". Bo jak bym rzeczywiście był dla niej taki wspaniały to by była ze mną , a nie szła do innego. Proste.