Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uncle bens1

Ile szukacie lub szukaliście pracy..

Polecane posty

Gość gsgsgsgg
kobiety ty bredzisz od rzeczy, idż spać lepiej

Gość wnerwionabezrobotna
No co - zastanwiam sie co robić - wracac do "swoich" czy ryzyk fizyk i z byle jakim nniemieckim do Niemiec. Co mam robić? Wyrzucili mnie, ale moim zdaniem ich dni są policzone. Trzymac z nimi? Po co? Ruskich też, ale już lepiej postawić na Moskwę. W końcu Hitler Warszawę zrównał z ziemią. Co ja mam robić? Myslisz , że łatwo mi sie zdecydować? Muszę sobie przemyśleć swoje życie. W Niemczech mogę siedzieć, a gdzie indziej? Bez sensu wszystko już i tyle :(

Gość wnerwionabezrobotna
Plus jeszcze ile mam lat i co dalej - może mnie wyślą na jakieś kursy. I tak nie przewiduję niczego innego. I wtedy WTEDY z kasą do Holandii najwyżej jeszcze w jakieś czekoladki. Co tu robić? W Holandii nie zarobię. Tak uważam. A mieszkania tam - od Niemców. I ile za nie to chcemy. X razy więcej niż w Niemczech. No przecież to nie ma sensu. A zajob p narkotykach, alkoholu i papierosach jest STRASZNY :( A to grzech tak zaiwaniać - taka prawda :(

Gość wnerwionabezrobotna
jeszcze przez deklowatych Polaków straciłam TYDZIEŃ CZASU - w sumie 2 tygodnie. Kurde - no przecież ci ludzie są gorzej niz pieprznięci w łeb. Martwię się tylko moim słabym niemieckim, ale jak będę siedzieć tam to może mnie przeżyją. No powiedzmy. Ja wiem... sama nie wiem :( Oby :(

Gość gsgsgsgg
a ty w ogle znasz biegle niemiecki??\

Gość wnerwionabezrobotna
No właśnie nie - ale myślę , że się nauczę - wszystko wymaga czasu. I tyle. W razie zawsze jakoś tam mogę wrócić do tej Holandii ale byle nie do bungalowów na 6 osób bo chyba zwariuję. Na 4 osoby i własny pokój to jeszcze, ale na 6 osób to chyba kota dostanę :( I tyle :( Zwariować można. Niemieckiego się poduczę. O lodówkach i tak nie zapomnę bo przecież codziennie gotując otwieram jakąś lodówkę, co nie?

Gość gsgsgsgg
ty sie kwalifikujesz na obserwacje psychiatryczna

Gość wnerwionabezrobotna
No coś Ty - daj mi spokój :( Musze zarobić a dziś pani mówiła takie rzeczy, że w sumie, no w sumie... coś by tam lepiej powinno być. Bo wiesz - walic sie z jakimiś Polakami wHolandii po ryju (ja mam twarz) to już mi się nie chce. Bez sensu - swoje lata mam. A tam? co - w magazynach spożywczych lodówki też powinny być. Ja tam nie muszę siedzieć w lodówce. Może nawet jakie maszyny w tym magazynie, nie? jakaś hala ni stąd ni z owąd. Jak w Holandii. Co tu robić? :(

Gość wnerwionabezrobotna
co tu robić? widzicie - żeby tak kogos znać i z nim trzymać. ciekawe czy trzeba też obwiązywać te całe palety - to nie ma sensu w ogóle :( I póxniej odwozić je jeszcze. Beznadzieja. Co by tu robić? :(

Gość wnerwionabezrobotna
I jeszcze trzeba się biegle z nimi porozumiewać - wiecie co - na jaki temat niby? O której wychodzimy - jedyny wspólny temat przecież. :(

Gość baranek w łatki
cześć OWCA 🖐️

Gość baranek w łatki
co tam u Bachledy? a ona zna niemiecki?

Gość wnerwionabezrobotna
Ale znowu nie ma aż tyle alkoholu. I co, źle? A co dalej? Ha - a kto to raczy wiedzieć. A jesli piją? No to źle. :( I co dalej robić? ma ktos pomysł? :(

Gość wnerwionabezrobotna
A nie wiem co tam u Bachledy - nie mam pojęcia. Może się narkotyzuje w Holandii? Kto wie. Albo pojechała na wyspy brytyjskie. No nie wiem - kto to może wiedzieć :(

Gość wnerwionabezrobotna
No co ja mam robić u diabła? Nie mam pojęcia. Muszę zarobić. gdzie ja zarobię. Do bungalowu się nie nadaję. Miałam się dziś zapytac czy maja mieszkania w bungalowach bo ich pieprzę - chyba tak to trzeba nazwać :( Nie wiem zresztą jak to trzeba nazwać :( Nie mam dziś humoru - jaki wybór ciekawych prac, nie mogę :(

Gość wnerwionabezrobotna
Potrzebuję w krótkim czasie zarobic milion - jak to zrobić? Zostajke mi w sumie napad na bank bo niby co. Straszne :( Jak ja mam przechlapane w życiu to się nie da opisać. IDZIE ZIMA - jedyny pewnik o życiu. Może lepiej jechac do Niemiec na zimę. No co tu robić? Oni i ich biegły niemiecki...

Gość wnerwionabezrobotna
Wiecie w tym biurze to też - zero o warunkach pracy, zaraz, że praca jest, a mieszkanko? A przecież każdy widzi, że chodzi tylko o mieszkanie i obserwacje rózne. Bez sensu :( No ale idzie zima. To mnie ratuje w sumie i takie zasadnicze rzeczy - po co ja wśród studentów i że latem nie umiałam wyjechać, że mi umowy pomieszali, miałam robić a, a było b, a teraz się boję i potrzebuję kasy. Że miałam ohydny domek, wszscy pili , strułam się alkoholem i musiałam wrócić :( No co - sama prawda. A wiosną byłam chora i nie mogłam pojechać bo zęba leczyłam. Ale w czerwcu już mogłam wyjechać i wiecie - dopiero we wrześniu :( No co - takie rzeczy mi pozostaje pieprzyć w jakimś tam języku i żeby mi dali zarobić tam przynajmniej a dalej się zastanowię jak się...wygadam. Dosłownie. Co wy na to? To wszystko prawda jest :(

Gość wnerwionabezrobotna
Wiecie - pozostaje mi tak pieprzyć - za przeproszeniem - może się ktoś nade mną ulituje bo co - do szkoły bez sensu już całkiem. :( Bez doktoratu? Dajcie mi spokój. Wolę te palety. Powiem , że mam umowę, że w pralni, a w sumie byłam w lodówce a ubranie jak do pralni i kurde - rób se tu, o nockach też nic nie było, a domek - bez klucza. To jest Polska. I jedź teraz z nimi znowu. A znowu inne wersje też całkiem bez sensu :( Wszystko bez sensu i tyle :( Takie życie :(

Gość jejkujejku23
ale napisałas... bezsensu...popsulaś lasce topik

Gość lidiiiiiiia
Tak sobie czytam to o czym piszecie i wydaje mi się ze glównym problemem jest to ze nie potrafimy dobrze napisać CV. Czasami taka pomoc www.corson.pl jest wlaśnie niezbędna aby dobrze wypaść przed pracodawcą.

Gość gość
EuroKadra, agencja pracy - na spokojnie dostaniecie etat, pracy nie brakuje. Każdy może coś znaleźć, a na jakich warunkach, to już inna kwestia. Na pewno nie ma aktualnie takiej sytuacji, że komuś zależy na pracy i ją dostanie z dnia na dzień.

Gość pemtore

EuroKadra - z nimi działajcie, to kluczowe, trzeba pilnować podstaw. 

Jeśli odpowiedio do tego podejdziecie, to swoje zrobicie. Pracy nie brakuje, należy właściwie do tego podejść.

A przez agencję można się dostać do znanych marek i nie tylko na produkcję. 

Gość piks

EuroKadra dała mojej mamie etat w ciągu kilku dni od zawarcia umowy. Na pewno nie jest to etap, kiedy ktoś, kto chce mieć pracę, może mieć z tym problem. Akurat pod tym względem rynek naprawdę mocno się odmienił. Teraz większy problem mają pracodawcy - a jak to będzie wyglądać dalej? Czas pokaże. Na pewno jeśli ktoś chce zatrudnienia, to na bank coś znajdzie.