Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

weaaaa

Co robić by niezwariować

Polecane posty

Do końca października mam pracę ale nie każdego dnia mogę pracować. Jak ta praca mi się skończy to już w ogóle nie będę miała co robić. Studiuję zaocznie co wy o tym myślicie? Chodzę do szkoły co dwa tygodnie w soboty i niedziele a jak nie będę miała pracy to się zanudzę. Ludzi nie będę widziała przestanę dbać o swój wygląd. Co robić?

Gość znaleźć inną?

Z tym jest problem odrobiłam już staż jako sekretarka w gimnazjum teraz pracuje przy spisie rolnym i przeprowadzam ankiety z gospodarzami. Mieszkam na wsi i u mnie jest ciężko o jaką kolwiek pracę.

Gość znaleźć inną?
jeździć do miasta i tam szukać innej? przenieść się na studnia dzienne znaleźć sobie hobby

Przenieść to bym się mogła tylko że nie chcę nadrabiać pierwszego roku który już za mną. W domu też nie chcę siedzieć bo wiecie jak to jest w domu długo się śpi ciągle myślę o jedzeniu i w ogóle ludzi nie widzę.

Gość znaleźć inną?
o rany! chciałabym mieć takie problemy:/ gdzieś na te studia dojeżdżasz? do jakiegoś miasta, prawda? może tam poszukaj pracy.

studiuję w Ostrowcu to małe miasto i tam by znaleźć pracę są słabe szansę.

Gość drftgyhuijok
zdejmij majtki i przyjmij penisa

Gość znaleźć inną?
już napisałam. załóż własny biznes, poszukaj znajomych w ostrowcu, znajdź sobie zajmujące hobby, przeprowadź się do dużego miasta.

myślałam by pracować w warszawie ale nie ma bardzo jak pogodzić studiów w innym mieście z pacą w innym

Gość znaleźć inną?
to się przenieś na inne studia. masz czas, to porównaj propozycje uczelni. może nie będzie trzeba niczego nadrabiać.