Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

krokodyl28

lokal w galerii handlowej

Polecane posty

hej!!! powiedzcie mi czy 750zł brutto za 1m2 w galerii w mieście 220.000 mieszkanców to kosmiczna cena... pisze o galerii echo konkretnie... takacene mi powiedzieli za maly lokal 10-20m2

Gość tak to kosmiczna cena
za 10 m2 7500 zł na miesiąc??? czym tam będziesz handlować, że liczysz na zysk?

sympatyczny pan z galerii OLIMP w Lublinie (350.000 mieszkancow) powiedział mi ze to duzo.... pani w BLUE CITY w Warszawie (1.700.000 mieszkancow) tez powiedziala ze duzo jak na miasto z 200.000 mieszkancow!!!!!!!!!!!!!!

Gość a ja mysle ze cos pokreciłas
bo ceny w galerii np. ch echo w radomiu sa srednio 20-30 euro/mkw/m-c. mysle ze zle usłyszałas. jestem nawet tego pewna nna 100%. mysle ze stwaka to 75 zł za mkw/m-c. czyli 750 zł za 10 mkw.

pokreciłas cos jestem tego pewna.

nic nie pokreciłam... byłam dzisiaj na rozmowie i jasno mi pan powiedzial za 10m2 ok 6000 netto plus inne koszty wspólne typu marketing, ochrona... razem brutto niecałe 7500zł na miesiac

pokreciłas. bo to wychodzi jakies 190 euro za mkw za m-c to w mediolanie takie a nie tu. pokreciłas ty albo osoba która pytałas. wierz mi znam sie na tym.

nic nie pokrecilam... bylam na rozmowie na aleji solidarnosci 26 w srodkowym budynku i rozmawialam z panem Piotrem D.... taka cene mi powiedział... widziałam plany... wiem jakie sklepy beda... np. bank nordea...

czy znacie ceny za 1m2 lokalu w waszych miastach? galeria Echo w Kielcach bedzie wieksza od Blue City w Warszawie... podpowiedzcie mi.. prosze

może spytaj się w jakimś butiku w Galerii ile płaca za wynajem. Wiele sklepów zostanie wiec myślę że ceny będą mieć podobne. W Smyku na dole są dosyć mile Panie i może one Ci powiedzą ile płacą. Albo w Empiku.

Wiesz co mogli cie poprostu zniechęcić. Może zadzwoni ktoś z twoich znajomych . Jako inna firma ktora chce zorientować się ile to będzie kosztowało. Nie połapią się. Mają tam tyle sklepów że trudno bedzie im coś jarzyć. Bedziesz w tedy wiedziec czy cie zbyli. Wiesz oni tez sobie wybieraja sklepy. W Plazie Kraków jak pracowałam to tam jeden sklep płacił wiecej a drugi mniej. Wszystko zależało od tego co to za sklep i czy przyciągał klientów..

masz rację...tak zrobię... podpytam inne sklepy i jak sie okaze ze cena jest nizsza to umowie sie z prezesem a nie jakims tam glupim menagerem :)

Gość gość
jeśli chodzi o biuro do wynajęcia w Warszawie to polecam firmę WWW.GWIAZDA.INFO, szczególnie na Woli

Gość gość
Warto sprawdzić ofertę firmy http://pbekodom.pl/. W swojej ofercie mają lokale użytkowe takie jak biurowiec w Piasecznie na Jana Pawła, W Górze Kalwarii i nie tylko. Firma pbekodom oferuję też rozwiązania takie jak biuro wirtualne i użycza swojego adres.