Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ajrenka

Czkawka w brzuchu mamy

Polecane posty

Gość Ajrenka

Hej mamusie i przyszłe mamusie :) Założyłam ten temat, ponieważ jest coś co mnie zastanawia.... Jestem w 31 tygodniu ciąży i mój synek co najmniej raz dziennie ma czkawkę, a potrafi dojść do 6x dziennie. Jestem ciekawa czy Wy też odczuwacie/ odczuwałyście czkawkę Waszych maluchów i z jakim natężeniem. Czasami jestem w szoku jak długo mały może tak skakać w brzuchu. Proszę, podzielcie się swoimi przeżyciami....

Gość ciężarna jeszcze 2 tyg
ja jestem w 37 tc i moja córka też conajmniej 2 - 3 razy dziennie ma czkawkę. Podobno to nic strasznego. Dziecko opija się za dużo wód płodowych i stąd cała ta czkawka. Widocznie jesz coś co lubi także Twoje dziecko ;)

Moja córeńka tez miała wciąż czkawkę, kiedy jeszcze mieszkała w brzuchu :D Po każdym moim posiłku, nawet po kubku herbaty :) Kiedy się urodziła to też wiecznie czkała... Minęło po 2-3 miesiącach :)

Gość ajania
To najzupełniej normalne-moja córeczka nieraz miała czkawkę cały dzień z niewielkimi przerwami-wieczorem nie mogłam spać przez jej podskoki

Gość ćma cme goni
Mój syn tez miał bardzo czesto czkawke w brzuszku , zresztą po urodzeniu wcale nie jest lepiej :):):)Też ma czesto dodam że bardzo łapyczwie pije ,pewnie dlatego :)

hehehe;) jak moja córka miała czkawkę w brzusiu to aż ja podskakiwałam;) aż mi jej żal było,że się tak męczy... teraz ma prawie 3 latka i czkawkę może miała z 5 razy od urodzenia;)