Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewula852

wirtualna znajomosc

Polecane posty

Gość deeplay
wirtualna - to właśnie był @ , cóż by innego :)

Gość jagarg
nie tu, wiesz gdzie...

ktosia:)wiec baw sie dobrze kochana :)..tylko nie chciała bym abys cierpiała ...później ,nie piszę ,że teraz...ale takie znajomości wczesniej czy później się kończa ,jeśli kończa sie powolutku to wszystko ok,a jesli boleśnie, gwałtownie to ...:(nikomu tego nie życzę .Teraz naprawdę już znikam :)Miłego

Gość jagarg
losowanie ? jakbyści bitwe zrobiły w kislu na przykład to by było cos

Gość jagarg
faceci w kislu, daj spokuj fujjj

jagarg -- i gdzie ja mam sie wcisnąć do tej Twojej zapchanej skrzynki mailowej :D oczyść ja

Gość ehehehehhhhheho
facet mysli ze pisze z jakas super laska a to tylko pasztet :D

Gość Tomek 35L
Ja uwielbiam cyberek naprawde fajna sprawa można sobie porozmawiać bez zadnego tabu . A jeżeli nie macie kamerki polecam cyberek przez tel też bardzo podnieca . Ja również zapraszam do siebie :) jeżeli jakaś dziewczyna ma ochotę :) . Pozdrawiam wszystkich

WitamJa też uwielbiam wirtualne spotkania.Tu można powiedzieć wszystko to,co nie powiedziało by się normalnie w świecie rzeczywistym.Można fantazjować,bez ryzyka.Najwyżej osoba z którą się pisze przerwie znajomość.Szczególnie jeśli chodzi o pisanie na @.Moje małpa jest przy moim pseudo.Jeśli któraś Pani jest zainteresowana fantazjowaniem na @ to zapraszam.Uwielbiam seks w każdej postaci,również dominację.Można spróbować.Może być fajnie i podniecająco dla obydwu stron.To takie niezobowiązujące i nie ma ryzyka zdrady bo to tylko zabawa w seks.zaproszenie kieruję tylko do kobiet.nawet tych starszych.Można nawiązać przez to niezobowiązującą wirtualną znajomość a nawet przyjaźń.

ziel_ona normalnie coraz dłuższe ogłoszenia - widać że się starają :) kto pędzi jak burza bo nie zatrybiłam :D

tak to już jest najlepiej jak się czeka ........wtedy nie trzeba sie starać ;) samo przychodzi ;)