Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vdfdghges

do mam majacych 7 letnich synow

Polecane posty

Gość vdfdghges

powiedzcie, czytaki 7 letni chlopac bawi sie jeszcze takimi zabawkami jak ta?: http://allegro.pl/bardzo-duzy-4-poziomowy-garaz-parking-sklep-wawa-i1241709535.html Nie koniecznie dentycznym ale cos w tym stylu??SAlbo takim dywanem z nadrukiem ulic i samochodzikami... nie chodzi mi o to ze chce kupic na prezent tylko czy u kogos, w gosciach bawilby sie czyms takim??Czy za duzy juz jest?

Gość vdfdghges
soorki za literowki ale pisze w doskoku

Gość taka zabawka
Jest dla 3-5 latków

Gość vdfdghges
a czym sie bawia tacy chopcy w tym wieku??

Mysle ,ze kazde dziecko jest inne. Jesli chcesz zrobic prezent -zapytaj matki/ojca dziecka. To najprostsze i najpewniejsze wyjscie. I najmniej stresujace potem przy sprzataniu i zawalaniu miejsca w kaciku dziecka ;)

Gość vdfdghges
nie chodzi o prezent wlasnie, chcialam po prostu wiedziec czym bawi sie taki chlopiec.

mój brat bawił sie wtedy dinozaurami, czytał, oglądał książki o nich. poza tym różne gry edukacyjne właśnie dla dzieci w tym wieku, nie pamiętam już tytułów bo to 2 lata temu było :P poza tym nieśmiertelne żołnierzyki i jakieś dziwne stwory (miał takie magnesowe figurki, gdzie można było przemieszać ręce z nogami czy głową i takie potworki wychodziły - nie mam pojęcia jak to się nazywa :P). co jeszcze? bierki. kartka, kredki i coś do odrysowywania i potem malowania. puzzle. samochody hot wheels.

Gość vdfdghges
dzieki za info