Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krolica

Wychodne

Polecane posty

Gość krolica

Czy mieszkasz z facetem a on ciagle sam wychodzi z domu? To na rybki( nie PO rybki), to pograc w pilke z kolegami, to jakis kumpel potrzebuje jego pomocy, to na rowerek, przejazdzke autem....Ciebie nie zabiera bo potrzebuje byc troche sam? Jak znajomi Was zapraszaja to masz isc sama bo on nie ma ochoty...a jak twoi znajomi przychodza do Was to wychodzi bo nie chce mu sie z nimi siedziec??? Jak chcesz razem z nim wyjsc np. na impreze to mu sie nie chce, filmu z Toba tez nie chce obejrzec??? Ty na lapie on na tv i odwrotnie? Czy to wszystko jest normalne??? Tez tak macie??? Moze to tylko ja jestem jakas inna i mi to przeszkadza...

Gość krolica
siebie nie tylko cialem ale i duchem! Jak ktos kocha to niewazne gdzie, niewazne co sie robi ale wazne z kim!!!!! Jak sie kocha to sie chce kazda wolna chwile poswiecic ukochanej, woli sie z nia spedzac czas niz z kolesiami. Ja tez mozna zabrac na rybki, na rowerek.... Wystarczy chciec!

Gość krolica
Zajmij sie swoim zyciem a nie dogaduj innym!!!!!

mo znowu chce wszystko razem robic,nawet wychodzic do jego znajomych...potem ja sie szybko nudze i chce do domu,to tez idzie ze mna,zamiast zostac i sie bawic...do moich tez chce ze mna,czasem musze mu wrecz powiedziec,ze to wieczor dla dziewczyn i lepiej,zeby nie szedl.ciagle chce mnie gdzies ciagnac ze soba,a przeciez przyszyci do siebie nie jestesmy :o

Gość krolica
Wiem wszedzie razem i razem tez nie mozna, ale w przegiecie w druga strone i wrecz unikanie kontaktu z partnerem za sprawa mnostwa wymowek i ,,nie mam ochoty,, to tez nie jest ok wzgledem partnera! To zycie nie ze soba ale obok siebie tyle ze pod jednym dachem. Bez sensu

Gość kara82
Kopnij tego faceta w dupe i tyle!!!

Gość tez odpowiem na ten temat
mieszkam z facetem i niestety to co piszesz nie brzmi zbyt optymistycznie.moj sam nie wychodzi w sumie nigdzie oprocz pracy i kursu prawa jazdy.tak to wszedzie chodzimy razem,bo poprostu uwielbiamy spedzac czas razem.ja mu nie zabraniam wyjsc,ale on sam raczej nie chce. dziwi mnie ze wynajduje powody zeby nie spedzac z toba czasu.zastanow sie czy naprawde to ma sens.nie wiem ile lat macie i jaki staz,bo moze poprostu wkradla sie ostatnio rutyna czy cos. to ze wychodzi z pokoju gdy przychodza znajomi-nie wiem on mi wyglada na jakiegos dziwaka.