Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

udreczona sytuacja

k***a mam tego dosc!!!!!!

Polecane posty

wszytsko się pieprzy.chce skonczyc ta chora sytuacje! robia ze mnie idiotke, ze nic sie nie dzieje!! ja z krzyskiem bylismy normala para, chcielismy sie nawet pobrac w przyszlosci, myslalam ze chwycilam pana boga za nogi! po co sie przeprowadzilismy do tej warszawy???!!!!! K***a znalezlismy mieszkanie , fajne blisko centrum, niedrogie. mieszklaismy w jednym mieszkaniu z jedna para: Damianem i nią: Dorotą. my mielismy jeden pokoj oni drugi wspolna kuchnie i lazienke... wszytsko było dobrze przez pol roku, odkad zamieszkalismy tam an pcozatku stycznia, ale od paru miesiecy sie wszytsko zmienilo... damian skonczyl studia, wyjechal za granice zarabiac na wspolna przyszlosc z dorota. ona nie chciala jechac, nie chciala choaciaz mogla, teraz ku**a domyslam sie czemu:o!!! dorota nie pracuje, damian przesyla jej pieniadze. krzysiek pracowal, szuka pracy, ja studiuje zaocznie i pracuje w tygodniu codziennie jako barmanka:o ta pizda dobiera sie do krzyska i z tego co widze z wzajemnoscia. Myslą ze sie nie domyslam... praktycznie mnie nie ma w domu, albo jestem an studiach albo pracuej od rana do wiecozra... dorota zaczela podomu chodzic w skapych strojach, w mini, w bluzkach z dekoltami, jednego dnia jak mialam wolne a ona o tym nie wiedziala wparowala do mojego i krzyska pokoju bez pukania(!) w biustonoszu i krotkich spodenkach . "ooo dzis masz wolne??" zapytaała głupio... zignorowałam to wtedy ale teraz wszyutsko umkklada mi sie w logiczna calosxc. krzysiek nic mi prawie nie mowi.zmienil sie, on twierdzi ze przez utrate pracy... tyle mial ofert i nic. ja musze pracowac, mam dosc. ostatnio mowil ze "dorota mu pomaga w poszukiwaniu pracy". wychodzą gdiześ razem, szukają. miałam pretensję, czemu on nigdy mnie nie poprosi o to, stwierdził, że hjestem zajęta, ze nie ma mnie w domu. wygarnerlam mu ze musze pracowac, utzymywac mnie i jego bo ona kur*a za leniwy!! ielismy ciche dni chyba przez miesiac... czuje sie obco we wlasnym odmu. kiedy [przychodze z pracy, oni czesto siedza w kuchni przy winie(!) smieja sie, rozmawiaja o wszytskim, kiedy sie dosiadam, czuej sie obco, im tez humory bledna.:o miesiac temu wrociłam wczesniej z pracy, koleznaka mnie podrzucila do domu, nie musialam tluc sie tramwajami... nie slyszeli jak wchodze. ona kroila cos przy kuchni a krzysiek stal wprost za nia, obejmowal ja w pasie, mial twarz przy jej policzku. wtedy spalam u kolezanki, przyjechal z kwiatmi, twierdzil , ze to tylko przyjacielski gest. zmienil sie, bylo dobrze, zaczelam mu nawet wierzyc... ale najgorsze stalo sie dzisiaj... miałam wolne . wczoraj wrocilam tak zmeczona, ze polozylam sie od razu spac. dzis obudzilam sie i cos mnie uwieralo:o spalam na lancuszku, na zlotym lancuszku z litera D, ktory nosila Dorota!!!skad on kurwa znalazl sie w moim lozku?? !! robią ze mnie idiotkę, ze wszytsko jest ok!! mam sie wyprowadzic?? gdzie?? rzucic prace i studsia?? jestem zalamana... krzysiek nawet nie dostrzega ze cos ze mna nie tak... szukal czegos po pokoju, jakby wlasnie tego lancuszka, patrzyl nerwowo na mnie:o k***a

Gość matka córki
wyperdol ich z mieszkania a Damiana oświeć komu kasę przysyła;)

Gość matka córki
najlepiej jakby mnie wysyłał, bo moja córka pracuje w spożywczym i chodzi głodna

Gość pomysłowapanienka
mam lepszy pomysł dla Ciebie, w sumie skoro on nie pracuje jest na twoim utrzymaniu to każ mu się wyprowadzić, dlaczego TY masz to robić, niech się łajdak wynosi !

Gość pomysłowapanienka
ja bym jeszcze zrobiła porządną lachę na pożegnanie

Gość proponuję
wynieś się z tego kure.stwa po rozwodzie będziesz żałować, że ho ho pie.rdol tego utrzymanka WSZYSTKIE DOROTY TO KU.RWISKA

Gość o ta sucz
musisz poinformowac jej chłopaka co sie dzieje

Gość gnng
gdyby mnie sie to przydarzyło to oboje bym chyba zaj*bała na miejscu. i wyjebała ze schodów na ryj oboje. współczuje... wiem jak sie czujesz :(

Gość skoro Ty placisz za mieszkanie
to go wypierdol i znajdz sobie nowe wspolokatora :) lub lokatorke.

Gość hdmi
staraj sie o miejsce w akademiku ,koszty podobne jak opłaty za mieszkanie a moze nawet nizsze i zostaw tego gnoja a chłopaka doroty uswiadom jakie kurwisko utrzymuje

Gość hdmi
na kogo jest spisana umowa z włascicielem mieszkania?

Gość czarnażi17
powiedz chłopakowi Dorotki jaka z niej k*rwa :)

Gość heheheeheheeeeeeeeeeho
współczuje to chyba najgorsze co moze spotkac :(

Gość jcd
wyprowadź się od razu powinnaś powiadomić tego damiana co robi jego cizia za jego kasę

Gość czarnażi17
ten twój facet to niezły skurwiel, ja bym chyba sie niezle załamała po czymś takim. WSZYSTKIE DOROTKI TO KURWISKA!