Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

udreczona sytuacja

mam tego serdecznie dosc!!!!!

Polecane posty

wszytsko się pieprzy.chce skonczyc ta chora sytuacje! robia ze mnie idiotke, ze nic sie nie dzieje!! ja z krzyskiem bylismy normala para, chcielismy sie nawet pobrac w przyszlosci, myslalam ze chwycilam pana boga za nogi! po co sie przeprowadzilismy do tej warszawy???!!!!! K***a znalezlismy mieszkanie , fajne blisko centrum, niedrogie. mieszklaismy w jednym mieszkaniu z jedna para: Damianem i nią: Dorotą. my mielismy jeden pokoj oni drugi wspolna kuchnie i lazienke... wszytsko było dobrze przez pol roku, odkad zamieszkalismy tam an pcozatku stycznia, ale od paru miesiecy sie wszytsko zmienilo... damian skonczyl studia, wyjechal za granice zarabiac na wspolna przyszlosc z dorota. ona nie chciala jechac, nie chciala choaciaz mogla, teraz ku**a domyslam sie czemu:o!!! dorota nie pracuje, damian przesyla jej pieniadze. krzysiek pracowal, szuka pracy, ja studiuje zaocznie i pracuje w tygodniu codziennie jako barmanka:o ta pizda dobiera sie do krzyska i z tego co widze z wzajemnoscia. Myslą ze sie nie domyslam... praktycznie mnie nie ma w domu, albo jestem an studiach albo pracuej od rana do wiecozra... dorota zaczela podomu chodzic w skapych strojach, w mini, w bluzkach z dekoltami, jednego dnia jak mialam wolne a ona o tym nie wiedziala wparowala do mojego i krzyska pokoju bez pukania(!) w biustonoszu i krotkich spodenkach . "ooo dzis masz wolne??" zapytaała głupio... zignorowałam to wtedy ale teraz wszyutsko umkklada mi sie w logiczna calosxc. krzysiek nic mi prawie nie mowi.zmienil sie, on twierdzi ze przez utrate pracy... tyle mial ofert i nic. ja musze pracowac, mam dosc. ostatnio mowil ze "dorota mu pomaga w poszukiwaniu pracy". wychodzą gdiześ razem, szukają. miałam pretensję, czemu on nigdy mnie nie poprosi o to, stwierdził, że hjestem zajęta, ze nie ma mnie w domu. wygarnerlam mu ze musze pracowac, utzymywac mnie i jego bo ona kur*a za leniwy!! ielismy ciche dni chyba przez miesiac... czuje sie obco we wlasnym odmu. kiedy [przychodze z pracy, oni czesto siedza w kuchni przy winie(!) smieja sie, rozmawiaja o wszytskim, kiedy sie dosiadam, czuej sie obco, im tez humory bledna.:o miesiac temu wrociłam wczesniej z pracy, koleznaka mnie podrzucila do domu, nie musialam tluc sie tramwajami... nie slyszeli jak wchodze. ona kroila cos przy kuchni a krzysiek stal wprost za nia, obejmowal ja w pasie, mial twarz przy jej policzku. wtedy spalam u kolezanki, przyjechal z kwiatmi, twierdzil , ze to tylko przyjacielski gest. zmienil sie, bylo dobrze, zaczelam mu nawet wierzyc... ale najgorsze stalo sie dzisiaj... miałam wolne . wczoraj wrocilam tak zmeczona, ze polozylam sie od razu spac. dzis obudzilam sie i cos mnie uwieralo:o spalam na lancuszku, na zlotym lancuszku z litera D, ktory nosila Dorota!!!skad on kurwa znalazl sie w moim lozku?? !! robią ze mnie idiotkę, ze wszytsko jest ok!! mam sie wyprowadzic?? gdzie?? rzucic prace i studsia?? jestem zalamana... krzysiek nawet nie dostrzega ze cos ze mna nie tak... szukal czegos po pokoju, jakby wlasnie tego lancuszka, patrzyl nerwowo na mnie:o k***a

Gość czesc koraliczku
caluski i powodzenia

A czemu masz sie wyprowadzać, ja bym jego spakowała:] I jak juz go nie będzie, to spokojnie poszukała nowego mieszkania.

Gość hfisdjkfjs;
ugadaj sie z tym chlopem tej dorotki ze widzisz co sie swieci.. niech zarezerwuje lot nie mowiac jej o tym. ty powiedz ze wyjerzdzasz na 2-3 dni do np. mamy. nie sadze zeby nie skorzystali z takiej okazji. no albo sama to zrob i wez aparat jak bys nie chciala tego faceta sciagac to mu pokazes pozniej te zdjecia i zrujnujesz zycie i jej. zemsta jest slodka:) pozdrawiam

Gość za duzo do czytania
tez mam serdecznie dość